Κραυγή βοήθειας προς τον δήμο Ηγουμενίτσας από τους εργαζομένους στο πρόγραμμα «βοήθεια στο σπίτι»

Είμαστε εργαζόμενοι στα προγράμματα των «Βοήθεια στο σπίτι» Γραικοχωρίου (δυο προγράμματα), «Βοήθεια στο σπίτι» Σαγιάδας...
Μονάδα Κοινωνικής Μέριμνας Ν. Σελεύκειας, Μονάδα Κοινωνικής Μέριμνας Καστριού, με διαδοχικές συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου.

Παρά το γεγονός ότι παρέχουμε κανονικά τις υπηρεσίες μας και εκπληρώνουμε στο ακέραιο τις συμβατικές μας υποχρεώσεις, η Δημοτική Επιχείρηση το τελευταίο χρονικό διάστημα καθυστερεί την καταβολή των μισθών μας και συγκεκριμένα θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν έχουμε πληρωθεί από τον Ιούλιο του 2009 έως και σήμερα, και δεν μας έχουν καταβληθεί επίσης οι απολαβές που αντιστοιχούν στα δώρα εορτών (Χριστουγέννων και Πάσχα), με αποτέλεσμα να είμαστε πλέον αναγκασμένοι να γνωστοποιήσουμε και επίσημα τη νόμιμη και δίκαιη απαίτηση για την καταβολή των δεδουλευμένων.

Με βάση τα παραπάνω αναμφισβήτητα γεγονότα γίνεται πλέον σαφές, ότι έχουμε περιέλθει σε δυσχερέστατη θέση δεδομένου ότι αδυνατούμε να ανταπεξέλθουμε στην κάλυψη ακόμη και των βασικών καθημερινών μας αναγκών τόσο σε προσωπικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο, καθώς είναι θέμα επιβίωσης πια, ενώ η συνέχιση της κατάστασης αυτής και η αβεβαιότητα για το τι μέλλει γενέσθαι μας έχει εξουθενώσει οικονομικά και ψυχολογικά.

Στο σημείο αυτό θέλουμε να τονίσουμε ότι έχουμε επίγνωση της οικονομικής κατάστασης και της δυσχέρειας στην οποία βρίσκεται ο Δ. Ηγουμενίτσας τη συγκεκριμένη στιγμή, όμως, όπως γίνεται αντιληπτό, δεν είναι δυνατόν την όποια οικονομική δυσχέρεια του Δ. Ηγουμενίτσας να την επωμιζόμαστε εξ ολοκλήρου ΕΜΕΙΣ.

http://892fm.blogspot.com

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+