Σουμάχερ: Μπορούμε να ανέβουμε βάθρο!

Ο Γερμανός επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είναι πιο αισιόδοξος από ποτέ όσον αφορά στην ανταγωνιστικότητα της Mercedes και ειδικότερα της W02...
Αν κάποια ομάδα ωφελήθηκε από την αναβολή της πρεμιέρας του φετινού πρωταθλήματος στο Μπαχρέιν αυτή ήταν σίγουρα η Mercedes. Η Γερμανική εταιρεία παρουσίασε την τελευταία βδομάδα δοκιμών εξέλιξης στη Βαρκελώνη μια σημαντική αεροδυναμική αναβάθμιση που είχε σαν αποτέλεσμα τόσο ο Σουμάχερ όσο και ο Ρόσμπεργκ να σημειώσουν ανταγωνιστικούς χρόνους.

Μιλώντας στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων SID ο Σουμάχερ τόνισε: «Κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση, λογικά θα βρεθούμε σε καλή θέση φέτος. Αλλά θέλω να περιμένω μερικούς αγώνες προτού πω κατηγορηματικά ότι έχουμε ή δεν έχουμε στα χέρια μας μονοθέσιο νικητή. Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι μ’ αυτό το μονοθέσιο θα μπορέσουμε να δώσουμε μάχη για θέσεις στο βάθρο και αυτά είναι καλά νέα. Όλη η ομάδα έκανε εξαιρετική δουλειά».

Αναφερόμενος στην δική του επιστροφή στην ενεργό δράση ο 42χρονος πρωταθλητής τόνισε: «Ποτέ δεν πίστεψα ότι θα επανέλθω μετά από 3 χρόνια και όλα θα είναι όπως πρώτα. Είμαι ρεαλιστής αλλά παραδέχομαι ότι μου πήρε λίγο περισσότερο απ’ ότι περίμενα για να προσαρμοστώ ξανά. Όμως είναι τύπος που αρέσκομαι στις προκλήσεις. Μιλάμε για ένα πολύπλοκο, άκρως ανταγωνιστικό και με συνεχείς αλλαγές σπορ οπότε δεν μπορείς να ελπίζεις ότι πάντοτε τα πράγματα θα κυλούν όπως τα περιμένεις. Είναι σημαντικό να είσαι δυνατός και επικεντρωμένος στη δουλειά σου».

Όσον αφορά στο φαβορί για τη φετινή χρονιά κατά την άποψη του Σουμάχερ είναι η Red Bull και ο συμπατριώτης του Σεμπάστιαν Φέτελ. Εσείς τι πιστεύετε θα ξανακερδίσει αγώνα ο Σουμάχερ; Μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο φέτος;

protothema.gr

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+