Ανήθικη συμπεριφορά από φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης!

Έχω να καταγγειλω τα εξής:
Μενω στο Νεο Ψυχικό στα τελευταια 10 χρονια. Εχω ενα παιδι που τωρα ειναι στην τριτη ταξη του λυκειου και προετοιμαζεται να δωσει πανελλήνιες εξετάσεις.
 Οταν ηρθε η ωρα (πριν 2 χρονια περιπου) να το γραψω σε ενα φροντιστηριο μέσης εκπαίδευσης, για να το υποστηριξω στα μαθηματα του λυκειου, επελεξα το φροντιστηριο μέσης εκπαίδευσης "γνωμων". τον πρωτο χρονο, ολα κύλισαν ομαλα. Το παιδι όντας στη β' λυκειου παρακολουθουσε τα μαθηματα του κανονικα, χωρίς κανενα προβλημα.
Ξεκινώντας την φετινη χρονια, η αγωνια για το μελλον του παιδιου μας κορυφωθηκε. Και ενω μεχρι και τον Μάρτιο του 2011 ολα κυλούσαν ησυχα, την προηγουμενη εβδομαδα μας ενημέρωσαν οτι το τμημα που παρακολουθουσε το παιδι καταργειται και ετσι θα επρεπε να αναζητησουμε αλλο φροντιστηριο!!!
Οπως ειναι φυσικο, η ψυχολογια του παιδιου εγινε χιλια κομματια και η δικη μας ως γονείς ακομα χειροτερη.
Αυτη η καταφορη αδικια, η ανηθικη συμπεριφορα καθώς και η ανευθυνότητα απο τη πλευρα της διοίκησης του φροντιστηριου απειλει να καταστρεψει το μελλον του παιδιου μας και να ακυρωσει ολη την προσπαθεια που καναμε οικογενειακώς ολο αυτο τον καιρο.
Μετα απο επικοινωνια με άλλους γονείς, η πρακτικη αυτη επηρεασε τουλαχιστον 10 ακομα οικογενειες που εμειναν ξεκρεμαστοι ενα μηνα μολις πριν τις πανελλήνιες εξετάσεις. Το φροντιστηριο, το οποιο αντιμετωπιζει την απειλη του λουκετου μετα το περας της σχολικης χρονιας προκειμενου να κανει μια υστατη προσπαθεια να ανακαμψει, με αποφαση του φυσικου Ε. Μ. εδιωξε 10 παιδια απο το συνολο των 50 αδιαφορωντας για τον αντικτυπο που ειχε η "εγκληματικη" αυτη κινηση στην ψυχολογια των παιδιων αλλα και της οικογενειας.
Καποιοι τετοιοι ανθρωποι οχι μονο δεν ειναι αξιοι, αλλα ειναι επικινδυνοι και δεν θα επρεπε να τους επιτραπει ξανα να διδαξουν και να πλησιασουν παιδια!
Ελπιζω η καταγγελια μου να προστατεψει και αλλα παιδια απο το να επιλεξουν το εν λογω φροντιστηριο για την προετοιμασια τους.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+