Σχετικά με τον κωδικό WC στα Goodys

Αγαπητέ Αναγνώστη και "πρώην" πελάτη των Goodys ....να σου πω κάτι? Μην σώσεις και ξαναπάς στα Goodys αν κουβαλάς τέτοια μυαλά!
(αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/09/goody-s.html) Δεν αναρωτήθηκες γιατί μπορεί να το έκανε αυτό το κατάστημα? Πάντως σίγουρα όχι για την οικονομία ανεγκέφαλε....να είσαι σίγουρος ότι αυτοί το νεράκι και το χαρτί υγείας το βγάζουν και με το παραπάνω από εσένα.
Και γω σαν πελάτης δε γουστάρω να πηγαίνω σε ΔΗΜΟΣΙΕΣ τουαλέτες γιατί έτσι κατήντησαν σε πολλά καταστήματα αφού από εκεί περνάει ο κάθε μετανάστης Αλβανός ,Ρωσσοπόντιος,Ρώσσος ,Βούλγαρος,Πακιστανός αλλά και άστεγος ,Αθίγγανος και επαίτης.Ε ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ... εγώ και τα παιδιά μου να χρησιμοποιούμε κοινό wc με κάθε περαστικό και ξεχασμένο! Έχει γίνει μόδα πια! Α!... μου ρθε ξαφνικά ?Ας πεταχτώ στα Goodys να ξελαφρώσω!
Είμαι σίγουρος αν τον έβλεπες τον πακιστανό περαστικό να πηγαίνει στο wc χωρίς να είναι πελάτης του καταστήματος και να την κάνει σαν κύριος θα έστελνες ΑΛΛΟ email όπου θα στόλιζες τα Goodys γιατί δεν κάνουν κάτι για αυτό και ότι είναι απαράδεκτοι και δεν θα ξαναπάς!
Ε ναί είναι ελληνικά ταχυφαγεία που μεγάλωσαν γενιές και γενιές Ελλήνων ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΥΡΗΤΗΡΙΑ!Εσύ να πας σε κάποια άλλα αμερικάνικα καταστήματα που είναι πιο "ανθρώπινα" για εσένα!

Αναγνώστης

--------------

Δεν καταλαβαινω που βρισκεις το περιεργο. Πολυ καλη ιδεα, μακαρι να εφαρμοστει παντου. Εγω αμα ειχα τοση αναγκη να χρησιμοποιησω την τουαλετα θα επαιρνα ενα νερακι, 50 λεπτα κανει και δεν προκειται να παει χαμενο. ποιος σου ειπε οτι οι τουαλετες των καταστηματων ειναι για χρηση απο τον οποιοδηποτε? Εχεις σκεφτει ποσοι μεταναστες θα εμεπιναν εκει μεσα και πως θα αφηναν την τουαλετα για να φτασουν οι ανθρωποι σε αυτη τη λυση? Ο πελατης δηλαδη, που εχει πληρωσει για να φαει σε ενα καταστημα δεν εχει το δικαιωμα σε μια καθαρη τουαλετα? Τα εχουμÎ! µ μπερδεψει τελειως σε αυτη τη χωρα?

Αναγνώστης



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+