Αξίζει ο John Galliano μια δεύτερη ευκαιρία;

Και ενώ η εβδομάδα μόδας στο Παρίσι συνεχίζεται, ξεκίνησε η δίκη του John Galliano και όλοι διερωτώνται αν ο ταλαντούχος Βρετανός σχεδιαστής αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία.
Αυτήν την εβδομάδα το Παρίσι, όπως λέει και η Ladyhawke στο ομώνυμο τραγούδι, «καίγεται». Από τη μια η...

 ανδρική εβδομάδα μόδας είναι σε εξέλιξη και από την άλλη ο Galliano εμφανίστηκε στο δικαστήριο για να απολογηθεί για τη συμπεριφορά του, φανερά αδυνατισμένος και κουρασμένος, να ομολογεί πως είναι εθισμένος σε ουσίες και προσπαθεί να απεξαρτηθεί.

Όμως, ενώ πίσω στις αρχές Μαρτίου, η απόλυση του Galliano ήταν το hot θέμα συζήτησης στις πρώτες σειρές των ντεφιλέ, τώρα στα ανδρικά shows φαίνεται πως κανείς δεν θέλει να ασχοληθεί περαιτέρω. Και για δύο λόγους.

Πρώτον, ο John Galliano είναι ένας εξαιρετικός δεξιοτέχνης, αλλά κυρίως στις γυναικείες συλλογές, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι που παρακολουθούν τα ανδρικά show να μην τον νιώθουν τόσο οικείο. Δεύτερον, επειδή όλο το σκάνδαλο αυτό με τις συνέπειές του (το βίντεο που κυκλοφόρησε, την άμεση απόλυση, τη διαπόμπευση) δεν «έκατσε» καλά στον κόσμο της μόδας, όλοι θέλουν απλά να το αφήσουν στο παρελθόν. Όμως ο John Galliano αξίζει τελικά μια δεύτερη ευκαιρία;

queen.gr

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+