Ανιχνευτής ακτινοβολίας που λειτουργεί με το iPhone σας

Είστε πάντα εκτεθειμένοι σε κάποιο ακτινοβολία; Αν ζείτε στην Ιαπωνία ή κάπου κοντά στην ζώνη καταστροφής Tohoku, τότε θα πρέπει πάντα να...
έχετε μαζί σας ένα ανιχνευτή ακτινοβολίας που θα σας κρατήσει μακριά από τις επικίνδυνες περιοχές. Για τους χρήστες iPhone, εδώ έρχεται το Scosche RDTX -Pro το οποίο είναι μια συσκευή με ένα συνοδευτικό app iOS που μετατρέπει το iPhone σας σε έναν ανιχνευτή ακτινοβολίας.

Ο ανιχνευτής ακτινοβολίας Scosche είναι σε θέση να εντοπίσει την ακτινοβολία γάμμα με μεγάλη ακρίβεια. Όπως και κάθε άλλο εξαρτήματα iOS, ο ανιχνευτής ακτινοβολίας Scosche συνδέεται με το 30- pin βύσμα του iPhone ή το iPod Touch και έχει ένα συνοδευτικό iOS app (που ονομάζεται radTest ) που είναι διαθέσιμα από το κατάστημα της Apple App δωρεάν. Μόλις ο ανιχνευτής είναι συνδεδεμένο στη συσκευή σας για πρώτη φορά, θα σας ζητηθεί να κατεβάσετε το radTest app.

Το radTest app παρέχει πληροφορίες σχετικά με το επίπεδο ακτινοβολίας , συμπεριλαμβανομένου ενός φιλικό μετρητή που σας δείχνει με πράσινο, κίτρινο και κόκκινο, τα επίπεδα της ακτινοβολίας . Υπάρχει επίσης μια ψηφιακή λειτουργία που σας δείχνει την ακριβή επίπεδα ακτινοβολίας, εάν είστε κάποιος που θέλοει πάντα περισσότερες λεπτομέρειες και στοιχεία. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε αυτά τα επίπεδα ακτινοβολίας στο Google Maps, το Facebook και το Twitter.  (f)
alldaynews4you.gr



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+