iPhone 5, Ξεκίνησε η παραγωγή του στην Κίνα!

Μπορεί ακόμα καλά καλά να μην ξέρουμε ούτε το σχήμα, αλλά ούτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου iPhone 5, αλλά η Apple φαίνεται ότι το ετοιμάζει πυρετωδώς.
Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη ξεκινήσει η συναρμολόγηση των συσκευών σε εργοστάσια της Κίνας με σκοπό οι πρώτες συσκευές να είναι έτοιμες στο τέλος του μήνα!

Οι σημερινές ειδήσεις για το iPhone 5 είναι πολλές και μοιάζει πολύ πιθανό μέσα στις επόμενες μέρες να ξέρουμε την ημερομηνία παρουσίασης του. Μοιάζει πολύ πιθανό μάλιστα αυτή να συμβεί ακόμα και μέσα στον Σεπτέμβριο.

Μάλιστα η Pegatron, η μία εκ των δύο κατασκευαστών του iPhone 5 στην Κίνα, διαρρέει πως θα έχει έτοιμες αρκετές συσκευές πριν από το τέλος του μήνα. Συνολικά Foxconn και Pegatron θα κληθούν να συναρμολογήσουν περισσότερα από 60 εκατομμύρια iPhone 5, με την πρώτη να σηκώνει το μεγαλύτερο βάρος με πάνω από 50 εκ. συσκευές.

Όπως καταλαβαίνετε η Apple είναι έτοιμη για την κυκλοφορία ενός ακόμα best seller και δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να αντιμετωπίσει προβλήματα διαθεσιμότητας ανάλογα με αυτά που αντιμετώπισε μετά την κυκλοφορία του iPad 2.

http://www.goodbyte.gr/



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+