H μαφία του Ναμος στη ΜΥΚΟΝΟ και το ανύπαρκτο κράτος

Βρεθηκα πρίν μερικές μέρες στη Μυκονο με την οικογενεια μου για διακοπές. Ειπα και εγώ να παω να δώ τι σημαινει Ναμος...
θυμάστε το κέντρο που πέρσι ειχε κανει συναυλία ο Ρεμος και δεν ειχε κοπέι μια αποδειξη.
99 Ομπρελλες λοιπον τις μέτρησα τις οποίες χρεώνουν 25 Ευρω την Ομπρελλα. ΜΟνο ομως τη πίσω σειρα γιατι οι 2 μπροστα ειναι παντα ρεσερβε, ακομη και 6 το πρωι να παει κανείς για μπανιο.
Μια σειρά απο Σερβες να επιτηρούν την παραλία και σχεδον υποχρεωτικά, μια και ερχονται καθε 3 λεπτα αν δεν εχει παραγγείλει κάτι πρεπει να παρεις τουλάχιστον νερό που κοστίζει 6 Ευρω, ενω αν κανεις το λάθος να παραγγείλει και ενα καφεδάκι θα πληρώσεις αλλα 7.
Η παραλία τιγκα στους επωνυμους, ξενους και ελληνες, στις σταρλετ κλπ.Μεχρι εδω ολα καλα θα πειτε μπραβο στο Ελληνα επιχειρηματία που μαζέυει τοσο χρήμα και μακαρι να ειχαμε και αλλους . Μονο απο τις ομπρελλες με 90 μέρες δουλειάς κατ ' ελαχιστον 400.000 Ευρω.Ενω απο το εστιατόριο ανετα πρεπει να εχει ξεπεράσει το 1,500.000 Ευρω.

Και εδω αρχίζουν τα οργανα. Καμμια αποδειξη και ποτε τις 2 μέρες που πηγα επι τουτου δεν δοθηκε , και οταν μετα πολλές υπενθυμίσεις, το γκαρσονι εφερε το δελτιο παραγγελίας για αποδειξη.
Το Σδοε ΑΦΑΝΤΟ.και φυσικά οτανρώτησα τους υπολοιπους γειτονες γιατι δεν ζητάτε αποδειξη, η απαντηση ηταν αποστωμωτική, Ο Γιαννής, οι Αλβανοι φουσκωτόί και οι σερβες θα μας υποβιβάσουν στην τρίτη σειρα αν κανουμε τετεοιες πασέ ερωτήσεις.

Ευτυχώς που περσι του μπήκε πρόστιμο γιατι οπως βλέπετε μαθάινουν οι επιχειρηματίες τετοιου είδους απο τα λάθη τους.

Βγαλτε κύριοι Ζαννής Φραντζέσκος Κωνσταντής Κουσαθανάς ιδιοκτητες του ΝΑΜΜΟΣ οσα θελετε, μαγκια σας και καπατσοσύνη σας. αλλα το 23% ΦΠΑ που μας χρεωνείς γιατι το κλεβετε απο εμας. Γιατι εμείς πρεπει να πληρωσουμε για εσας τα 00000 στη εφορία.Επειδη ειμαστε μισθωτοι??

Διερωτωμαι κύριε Βενιζέλο και κύριε Καπελέρη, ποσα αραγε δήλωσε το Ναμμος φετος, γιατι εγω σας λέω οτι τις 2 μέρες που πηγα για μπανια στη παραλία αυτή δεν ειδα απο ΚΑΝΕΝΑ να κοβει αποδειξη!!!! Για να δουμε τωρα πως θα αντιδράσετε???
Περιμενωντας το πολυεκαθαριστικο του Σεπτεμβρίου...

Αναγνώστης



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+