Google Music στο iOS

Η Google κυκλοφόρησε μια νέα iOS web app, η οποία επιτρέπει στους χρήστες των Apple iPhone, iPad και iPod touch να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία Music Beta. Η εφαρμογή αυτή χρησιμοποιείται μέσω του Safari browser στο music.google.com, αντί του App Store, και ως εκ τούτου "ξεγελάει" το αναγκαίο στάδιο έγκρισης μιας επίσημης εφαρμογής της Apple.

Η κυκλοφορία της Google Music Beta σε συσκευές iOS θα προσφέρει στην Google την ευκαιρία να μοιραστεί τους χρήστες της Apple προτού το iTunes Match για iCloud κάνει την εμφάνισή του αυτό το φθινόπωρο.

Η iOS web app προσφέρει ένα εντυπωσιακό user interface με πλήρη πρόσβαση σε περίπου 20.000 τραγούδια που έχετε κάνει upload στην υπηρεσία. Φυσικά, μπορείτε να κάνετε αναζήτηση τραγουδιών, και ταξινόμηση ανάλογα με τον καλλιτέχνη, το τραγούδι και τις playlists.

Η Google επιθυμεί να κυκλοφορήσει μια επίσημη iOS εφαρμογή, αλλά με την Apple να ετοιμάζεται να δώσει στο κοινό τα iTunes Match και iTunes in the Cloud, μπορεί να απαιτηθεί λίγος χρόνος μέχρις ότου λάβει έγκριση η εφαρμογή. Το Google Music παραμένει σε beta στάδιο και διατίθεται δωρεάν σε μορφή invitation επί του παρόντος.



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+