Απίστευτα τρακαρίσματα με Ferrari!

Απίστευτα βίαια τρακαρίσματα αυτοκινήτων Ferrari που σοκάρουν με τις εικόνες τους. Οδηγοί άτυχοι ή και τυχεροί σε βίαιες συγκρόυσεις που σοκάρουν.

Δείτε τις φωτογραφίες...

1.Εnzo Ferrari 2005

Ο 41 ετών οδηγός της πολυτελούς ferrari έχασε την ζωή του όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του το οποίο διαλύθηκε σε πολλά μικρά κομμάτια.
Αναφορές θέλουν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο να κυκλοφορεί επι μέρες με υπερβολικά τρομερές ταχύτητες στην περιοχή ώσπου έγινε το μοιραίο.

2.Ferrari F355 Berlinetta 1995

Το 1995 ένας 27χρονος ο οποιος οδηγούσε μια Ferrari F355 Berlinetta έχασε τον έλεγχο του οχήματος του μετά απο υπερβολική ταχύτητα και συγκρούστηκε μετωπικά με ένα 23 χρονο ο οποιος οδηγούσε ένα Toyota Corolla. Αποτέλεσμα 2 νεκροί!

3.Ferrari 355 1998

Η Ferrari της φωτογραφίας μας μετά απο την σύγκρουση λόγω της υπερβολικής ταχύτητας έμεινε μισή. Ο κινητήρας βρέθηκε σε αποσταση 300 μέτρων απο το σημείο πρόσκρουσης στην Πράγα της Τσεχίας.

4.Ferrari 360 Spyder 2002

Στην Καλιφόρνια η Ferrari της φωτογραφίας καταμαρτυρεί και το αποτέλεσμα της σύγκρουσης της με δέντρο. Το αμάξι έμεινε μισό με το μπροστινό μέρος να βρίσκεται πολύ πιο μακρυά απο το πίσω. Δύο άνθρωποι έχασαν την ζωή τους.

http://7news.gr/



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+