Ανακοινώθηκε η ειδική έκδοση Call of Duty για το Xbox 360

Η Microsoft ανακοίνωσε μία ειδική έκδοση του Call of Duty για το Xbox 360: Μία κοσνσόλα Modern Warfare 3 η οποία θα... παρουσιαστεί την Παρασκευή στην εκδήλωση για τo Call of Duty XP στο Λος Άντζελες.

Το Xbox 360, το Infinity Ward και τα Sledgehammer Games συνετέλεσαν στη δημιουργία ενός συλλεκτικού "Call of Duty", ακριβώς την κατάλληλη στιγμή για να γευτείτε την πιο επική εμπειρία "Call of Duty" που έχετε ζήσει ποτέ.

Η κονσόλα θα παίζει χωρίς απόκλιση από τους ήχους του παιχνιδιού όταν θα ανοίγει κι όταν ο δίσκος θα είναι ανοιχτός με παρόμοιο τρόπο με αυτόν που ανακοίνωσε η Microsoft για την Star Wars κονσόλα η οποία έπαιζε τους ήχους από την ταινία Sci-Fi.

Αυτό το οποίο δε θα πρέπει να λείπει από τη συλλογή των fans του Call of Duty είναι μια κονσόλα η οποία θα έχει χαραγμένα τα γραφικά του παιχνιδιού και θα προσφέρεται μαζί με δύο επίσης προσαρμοσμένα χειριστήρια, ένα σκληρό δίσκο 320GB κι ένα αντίγραφο από το “Call of Duty: Modern Warfare 3.”

Οι Gamers θα έχουν επίσης ένα μήνα συνδρομή στο Xbox LIVE Gold καθώς επίσης αποκλειστικά avatar τα οποία θα δείχουν τους Xbox LIVE φίλους τους.

Με σκληρό στα 320GB, η κονσόλα αποκτά το μεγαλύτερο σκληρό δίσκο που υπήρξε ποτέ για Xbox 360.

Η κονσόλα θα κάνει την εμφάνισή της στις 8 Νοεμβρίου του 2011 και θα πωλείται αποκλειστικά στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 269.99 λίρες και μπορείτε να το προ-παραγγείλετε από τώρα!

Μαζί με αυτήν, η Microsoft θα θέσει προς πώληση δύο ειδικές εκδόσεις σε αξεσουάρ, και τα δύο όμως θα πωλούνται επίσης αποκλειστικά στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το Xbox 360 Limited Edition Call of Duty: Modern Warfare 3 Wireless Headset με Bluetooth το οποίο θα είναι στις £44.99 και το Xbox 360 Limited Edition Call of Duty: Modern Warfare 3 Wireless Controller είτε μαζί με την κονσόλα είτε όχι εάν δε θέλετε να επιβαρυνθείτε κι άλλο οικονομικά. Η τιμή αυτού θα είναι στις £39.99.



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+