Τι άλλο θα κάνετε...

Με αφορμή τις λίστες που δημοσιοποιήθηκαν για τους μεγαλοωφειλέτες θα ήθελα απλά να σχολιάσω, ότι είναι λίγο λυπηρό για μια... κυβέρνηση να καταφεύγει σε μεθόδους εκβιασμού και "ξεφτίλας" για να αναγκάσει κάποιους από αυτούς να αρχίσουν να πληρώνουν.
Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσα λεφτά και να μην τα εισπράτεις, ενώ είσαι πνιγμένος στα χρέη. Δείχνει αδυναμία, αλλά πάνω από όλα αποδεικνύει, ότι άσχετα από τα κόμματα όλες οι κυβερνήσεις μέχρι τώρα ήταν της αρπαχτής, χωρίς πρόγραμμα και σχέδιο, με μόνο σκοπό το βόλεμα των λίγων που για χρόνια εκμεταλεύονταν το δημόσιο χρήμα.
Αν δηλαδή η κυβέρνηση δεν είναι σε θέση να κάνει το χρέος της και να εισπράξει τα χρωστούμενα, πως είναι δυνατόν να διαχειριστεί το χρέος από την Ευρώπη, εφαρμόζοντας τόσο αυστηρά μέτρα.
Παρόλο λοιπόν, που γνώριζαν από την αρχή το πρόβλημα και παραμύθιαζαν το κόσμο με το ¨λεφτά υπάρχουν" πέρασαν δύο χρόνια καταστροφικής για το λαό πολιτικής, χωρίς αποτέλεσμα, με την πολιτική ευθύνη της κυβέρνησης να ενσαρκώνεται τώρα με την διαπόμπευση των ωφειλετών.
Πραγματικά η σοβαρότητα έχει χαθεί από το προσκήνιο, η κυβέρνηση θυμίζει παιδική χαρά, με χαζά χαρούμενα παιδάκια που χειροκροτούν τις πολύ "φορεμένες" δηλώσεις του αρχηγού τους.
starata.net



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+