Πάτρα: Στο Βόρειο Λιμάνι θα δέσει το κρουαζιερόπλοιο "Marina"

Στο βόρειο λιμάνι της Πάτρας θα προσδέσει αύριο Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011 το κρουαζιερόπλοιο “MARINA” της...

 ναυτιλιακής εταιρείας «OCEANIA CRUISES» , προκειμένου οι 2.000 περίπου επιβάτες του (1200 τουρίστες διαφόρων εθνικοτήτων - 800 άτομα πλήρωμα) να γνωρίσουν την πόλη της Πάτρας, να επισκεφθούν τα αξιοθέατά της, αλλά και να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους στα καταστήματα της πόλης. To κρουαζιερόπλοιο «MARINA» είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πλέον σύγχρονα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο, θα καταπλεύσει στην Πάτρα στις 7.00 π.μ και θα παραμείνει στην πόλη μας έως και τις 6.00 μ.μ. το απόγευμα της Τρίτης όπου και θα αποπλεύσει για το λιμάνι της Ζακύνθου.

Μέσα στις πρώτες προτεραιότητες της διοίκησης του Οργανισμού Λιμένος Πατρών Α.Ε (Ο.Λ.ΠΑ. Α.Ε) είναι η επέκταση των δραστηριοτήτων του Οργανισμού στις λιμενικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης κρουαζιέρας και η σύναψη συμφωνιών με τους εκπροσώπους της. Το λιμάνι της Πάτρας διαθέτει αρκετά συγκριτικά πλεονεκτήματα ώστε να θεωρείται ένα από τα πλέον σύγχρονα και ασφαλή λιμάνια της Μεσογείου, ενώ διαθέτει όλες τις κατάλληλες εγκαταστάσεις προκειμένου να καλύψουν απόλυτα τις ανάγκες των επιχειρήσεων κρουαζιερόπλοιων και των επιβατών τους.

Ο Ο.Λ.ΠΑ. Α.Ε. συνεργάζεται με τον Δήμο Πατρέων, τον Εμπορικό Σύλλογο, τον ΟΕΒΕΣΝΑ και άλλους φορείς για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των επισκεπτών

thebest.gr



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+