Απάντηση για δακρυγόνα των ΜΑΤ

Φίλε μου που πολύ σωστά απάντησες καθώς και οι άλλοι φίλοι που απαντήσατε στον κριτή των "Αγανακτισμένων", δύο λογάκια μόνο.(αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/09/blog-post_6697.html)
Μην δίνετε σημασία σ' αυτά τα τρολς.
Ξεφυτρώνουν σε όποιο σάιτ έχω βρεθεί τελευταία, αρπάζονται από ΠΑΝΑΣΧΕΤΑ θέματα (πχ δε μπορώ να κοιμηθώ γιατί πέφτουν δακρυγόνα στη γειτονιά μου), με μοναδικό σκοπό να βρίσουν τους Αγανακτισμένους για κάποιο λόγο...
Δε συμμετέχω στο κίνημα αυτό επειδή δεν πιστεύω ότι μπορεί να βγει κάτι, όμως καταννοώ ΑΠΟΛΥΤΑ την ανάγκη του μεγαλύτερου ποσοστού του κόσμου να βγει στο δρόμο και να διαμαρτυρηθεί.
Το τρολ που άρχισε την επίθεση στους Αγανακτισμένους, με αφορμή το άσχετο, επαναλαμβάνω, πόστ ενός νεαρού, πληρώνεται για να κάνει αυτή τη δουλειά ολημερίς.
Δεν υπάρχει καμία μα καμία άλλη λογική εξήγηση αν διαβάσεις προσεκτικά και τα δύο κείμενά του.
Και όχι, αγαπητέ μου, δεν τα φάγαμε μαζί.
Η "γραμμή" που ακολουθείς περιγράφει τη γενιά του' 81 που έμπαινε σωρηδόν στο Δημόσιο και τις κυράτσες που τους έδινε ο Κουτσόγιωργας σύνταξη στη 15ετία.
Μόνο που έχουν περάσει τριάντα πόσα χρόνια φιλαράκι.
Περιγράφεις ΑΛΛΗ ΓΕΝΙΑ.
Δεν ξέρω αν είσαι πλούσιος αλλά εμείς οι 30 κάτι γ.......στε στη δουλειά κάτι δωδεκάωρα (όσοι έχουμε) για να βγάλουμε το μήνα όσα δεν του φτάνουν του Πάγκαλου να ζήσει μια μέρα.
Και κάποιοι δε θα κάνουμε παιδιά, γιατί ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ.
Και μπορεί να μη μουτζώνουμε στη Βουλή, αλλά είμαστε και εμείς ΠΟΛΥ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ.
Οπότε μην παίζεις με τα νεύρα μας.
Α....και πες στον Πρετεντέρη αν σ' έχει με μπλοκάκι να σε ασφαλίσει, τόση φαιά ουσία να κρέμεται από τον ΟΑΕΕ κρίμα είναι...

Αναγνώστης



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+