Απρόκλητη επίθεση των δυνάμεων των ΜΑΤ στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης

Είμαι φίλαθλος της ομάδας του ΠΑΟΚ και την Κυριακή το απόγευμα πήγα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για να... παρακολουθήσω τον ποδοσφαιρικό αγώνα της ομάδος μου με την αντίστοιχη του Πανιωνίου. Ήμαστε γύρω στα χίλια άτομα. Και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, χωρίς οι φίλαθλοι - οπαδοί της ομάδος μας να προκαλέσουν τις δυνάμεις των ΜΑΤ (το ξεκαθαρίζω αυτό), στην ανάπαυλα η κατάσταση ξέφυγε από τα όρια όταν οι τελευταίοι χωρίς κανένα ίχνος ντροπής άρχισαν να μας βρίζουν (Βούλγαροι κτλ.)και να μας πικάρουν λέγοντας θα δείτε τι θα πάθετε. Ακολούθως, στο επόμενο λεπτό κυριολεκτικά, εισέβαλαν στη κερκίδα που μας φιλοξενούσε και άρχισαν να πετούν χημικά και να χτυπάνε αδιακρίτως (και μικρά παιδιά). Σε όλα αυτά πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι οι σχέσεις των δύο ΠΑΕ καθώς και αυτές των φιλάθλων - οπαδών των δύο ομάδων είναι εξαιρετικές (επίσημη ανακοίνωση που καταδικάζει τη στάση της αστυνομίας εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος, ενώ οι φίλαθλοι - οπαδοί του Πανιωνίου αποδοκίμασαν την Αστυνομία όταν εισήλθε στη κερκίδα μας). Το μόνο που θέλω να ρωτήσω σε αυτόν που έδωσε εντολή γι'αυτήν την απρόκλητη επίθεση είναι το εξής: Μας περνάτε για ζώα, για πολίτες δεύτερης κατηγορίας; Δεν μπορείτε και δε δικαιούστε να δίνετε εντολή στις μαριονέτες σας να κάνουν αλόγιστη χρήση χημικών και να χτυπούν μικρά παιδιά και κοπέλες...Ντροπή σας...Και το ξανατονίζω ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ...Και μετά κύριοι των ΜΑΤ απορείτε για ποιον λόγο σας βρίζει όλο το πανελλήνιο...Η δουλειά σας δεν είναι να προβοκάρετε τον κόσμο και να κάνετε τους νταήδες εκ του ασφαλούς δείχνοντας τον κομπλεξισμό σας και τη μαγκιά σας σε ένα παιδάκι που ήταν δεν ήταν 7 χρονών και σε νεαρές κοπέλες (Τα περιστατικά αυτά των ξυλοδαρμών συνέβησαν μπροστά μου).Αυτά που κάνετε θα τα βρίσκεται πάντα μπροστά σας.

ΥΓ.1 Για την ιστορία, το επάγγελμα μου είναι Δικηγόρος.
ΥΓ.2 Ασχολούμαι και τρέχω με την ομάδα αρκετά χρόνια και είμαι άνθρωπος που λέει τα πράγματα έξω από τα δόντια. Εάν οι φίλαθλοι - οπαδοί της ομάδος μου είχαν προκαλέσει τα ΜΑΤ, να είσαστε σίγουροι ότι θα το κατέθετα (το έχω κάνει στο παρελθόν).
ΥΓ.3 Κύριοι των ΜΑΤ, εύχομαι τα παιδιά σας να μην ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, ειδάλλως κινδυνεύουν ανά πάσα ώρα και στιγμή να περάσουν αυτά που πέρασαν οι μικροί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ.
ΥΓ.4 Συγχαρητήρια στον επίσημο ΠΑΝΙΩΝΙΟ και στους φιλάθλους του!

Αναγνώστης



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+