«Το παιδί θα μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας»

Την επιθυμία το παιδί που θα γεννηθεί σε μερικές εβδομάδες να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας εξέφρασε η πρώτη κυρία της Γαλλίας.Η Κάρλα Μπρούνι μίλησε για πρώτη φορά δημοσίως για το παιδί που περιμένει με τον Νικολά Σαρκοζί σε συνέντευξη της διάρκειας εννέα λεπτών που μαγνητοσκοπήθηκε στα Ηλύσια Πεδία την περασμένη εβδομάδα.

Το παιδί που θα είναι το δεύτερο για εκείνη και το τέταρτο για τον Γάλλο πρόεδρο, θα μείνει όπως είπε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η Κάρλα Μπρούνι είπε χαρακτηριστικά : «Δεν θα δείξω ποτέ καμία φωτογραφία του παιδιού και ποτέ δεν θα το εκθέσω στα μέσα ενημέρωσης».

Παραδέχτηκε μάλιστα ότι μετάνιωσε που επέτρεψε στον γιο της ηλικίας 11 ετών να φωτογραφηθεί στην Ιορδανία το 2008 πριν από το γάμο της με τον Νικολά Σαρκοζί.

«Δεν θα έπρεπε να έχω πάρει το γιο μου μαζί να επισκεφτεί αυτό το εκπληκτικό μέρος. Επρόκειτο για μεγάλο λάθος. Έπρεπε να είχα προβλέψει ότι θα υπήρχαν φωτογράφοι εκεί», δήλωσε η Κάρλα Μπρούνι.

Στη διάρκεια της συνέντευξης η πρώτη κυρία της Γαλλίας εξηγεί και τους λόγους για τους οποίους δεν προέβη σε επίσημη ανακοίνωση για την εγκυμοσύνη της. Είπε χαρακτηριστικά: «Η θέση μου ως συζύγου του αρχηγού του κράτους με έκανε ακόμα περισσότερο να κρατώ αμυντική στάση. Κατανοώ το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης και δεν νιώθω προσωπικά άβολα για μένα ή τον σύζυγο μου αλλά όταν πρόκειται για το παιδί είναι κάτι που δεν μπορώ να αποδεχτώ».

Σε ό,τι αφορά τον Νικολά Σαρκοζί και την άσκηση της προεδρίας είπε ότι τα καθήκοντα του αυτά τον ωρίμασαν και τον έκαναν πιο ήρεμο.

Ερωτηθείσα για το σκάνδαλο με το Στρος Καν δήλωσε πως είναι λίγο μπερδεμένη με την υπόθεση και πρόσθεσε: «Απεχθάνομαι τις αντιδράσεις των “μάτσο” αντρών. Δεν είμαι απαραίτητα με το μέρος των γυναικών αλλά όταν κάποιος τις υποτιμά και τους επιτίθεται, νιώθω ένα αίσθημα αλληλεγγύης απέναντι τους».



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+