Προς το Υπουργείο Παιδείας και το Πολιτικό σύστημα

Όταν έχεις να κάνεις με 2 άσχετες, (Διαμαντοπούλου, Χριστοφιλοπούλου), και μία αμφιβόλου διανοητικά καταστάσεως....
(Γεννηματά, κολλητή πρωθυπουργού, πού πήρε την θέση μόνο και μόνο για τα χρήματα και τις κοινωνικές δημόσιες εμφανίσεις), αυτά παθαίνει η παιδεία.

Η Χριστοφιλοπούλου, είπε στην ΝΕΤ προχθές, ότι τις φωτοτυπίες και τα DVD, δεν θα τα πληρώσουν οι γονείς, λες και μέχρι τώρα, δεν πληρώνουμε τα κερατιάτικα της ασχετοσύνης των πολιτικών. Κοροϊδεύουν και τον κόσμο τώρα, λες και θα τα πληρώσουν από την τσέπη τους.

Πέρυσι πληρώσαμε, 500 εκατομμύρια γιε τα σχολικά βιβλία, φέτος λόγο οικονομίας 750 εκατομμύρια + τις φωτοτυπίες και τα DVD.

Καλά για βλακες μας περνάνε?????
Όσο δεν για την καρέκλα, κοροΐδα είναι να την αφήσουν??
Πάντα φταινε οι άλλοι, λες και είναι ιδιοκτησία τους. Ευθιξία για παραίτηση μηδέν.

Εδώ έχουν και το θράσος να λένε ότι έφτιαξαν και την παιδεία, όπως και όλοι οι προηγούμενοι καταστρέφοντάς την.

Από τους προηγούμενους, (την) Άρης Σπηλιτώπουλο, που ήταν και άσχετος, (το περιμέναμε), έως την Διαμαντοπούλου, λόγο λέσχης Bildeberg, που το είχαμε δεδομένο.

Άλλωστε το είχε πει πριν από λίγα χρόνια και ο Χένρι Κίσινγκερ, της ιδίας λέσχης, σε δημόσια ομιλία του στην Ουάσιγκτον, (οικονομικό Ταχυδρόμο 14/08/97)
«Ο Ελληνικός λαός, είναι ατίθασος και για αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτιστικές του ρίζες.

Τότε ίσος συνετιστεί.
Εννοώ δηλαδή, να πλήξουμε την γλώσσα, την θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητα του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει για να μην μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μην μας παρενοχλεί στην ανατολική Μεσόγειο, στην Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για εμάς και την πολιτική των ΗΠΑ».

Και έτσι, φτάσαμε λόγο των άσχετων πολιτικών μας, (μαζί με όλους αυτούς τους τεμπέληδες, που αυτό αποκαλούνται συνδικαλιστές), πού άγονται και φέρονται από διάφορες κομματικές γραμμές, φτάσαμε εκεί που φτάσαμε και πληρώνουμε εμείς τα σπασμένα τους, τις απατεωνιές τους, τις κλεψιές τους, την ανικανότητά τους, την φαταουλίασή τους, την κακοδιαχείριση τους και την ισοπέδωση των όσων με κόπους κατακτήθηκαν μέχρι σήμερα, από τον κόσμο και τους εργαζόμενους.

Ισοπεδώνοντας τα πάντα, (για το δικό μας συμφέρον. Ας γελάσω!!!), λέγοντας ότι τα φτιάχνουν.
Και πάντα κάτι θα έχει μείνει ακόμα για καταστροφή και κατεδάφιση, για να το ισοπεδώσουν και αυτό, που θα πάει.
Προς χάριν των συμφερόντων και των μεγαλοκαρχαριών οι οποίοι χρωστάνε τα περισσότερα και που ποτέ δεν πληρώνουν, αλλά και κανείς δεν τους τα ζητάει, γιατί θα χάσουν την εύνοια τους. (Την οικονομική πάντα).

Και πάντα προς χάριν της καρέκλας.
Μέχρι τώρα, ότι είχε δημιουργηθεί με αγώνες και αίμα, το έχουν ισοπεδώσει, γυρίζοντας την χώρα πίσω, στο 1940-1950, με τον κόσμο να πεινάει, να τρωει από τα σκουπίδια και να μην έχει ίχνος περίθαλψης, μόρφωσης και επίπεδο ζωής.

Και από την άλλη, να ζουν, να ευημερούν και να καλοπερνάνε, όλοι αυτοί οι κλέφτες πολιτικοί και άλλοι, του δημοσίου χρήματος, βρισκόμενοι σε ένα καθεστώς ατιμωρησίας, προστασίας και αναισθησίας, εις βάρος του λαού.

Συγχαρητήρια στο Σοσιαλιστικό κόμμα και την Νέα Δημοκρατία, (που είναι και τα δύο βαθιά καπιταλιστικά και αμερικανόφιλα κόμματα).

Φαντάζομαι θα τρίζουν τα κόκαλα πολλών από το παρελθόν.

Και εμείς θα φτάνουμε στο σημείο να λέμε, τι καλά ήταν το διάστημα της Δικτατορίας Χούντας, γιατί και ανάπτυξη υπήρχε και πρόγραμμα, και δεν φοβόσουν να περπατήσεις στην Αθήνα, γιατί υπήρχε ασφάλεια, επειδή δεν υπήρχαν μετανάστες και ανεργία.

Δεν τους άρεσαν οι κομουνιστές. Τι να κάνουμε. Η ιστορία έδειξε, (από το 40 και μετά), ότι δεν είχαν και άδικο.

Κάποτε μου είπε κάποια πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, ότι τι να κάνουμε, κάνουμε ότι μας λένε από την Ευρώπη.

Τότε ποίος ο λόγος, να πληρώνονται 300 μαϊντανοί + οι παρατρεχάμενοι τους, σε αυτή την βουλή και να μην είναι 100?? Να μία οικονομία.

Όπως άλλη μία, να λιγοστέψουν οι μισθοί των υπαλλήλων της Βουλής, (οι οποίοι δεν χωράνε κιόλας στο κτίριο), και να ενταχθούν στο ενιαίο μισθολόγιο, πού είναι όλοι τους παιδιά και φίλοι των βουλευτών και να μην πληρώνονται 16 μισθούς τον χρόνο (κατά τον Πετσάλνικο 12 + 4 μισθούς επίδομα), δηλαδή 16. Ακόμα και στα προφανή δούλεμα πέφτει.

Κάπως έτσι ξεκίνησε, η Γαλλική επανάσταση και η επανάσταση των Μπολσεβίκων. Αλλά όταν θα έχουν να αντιμετωπίσουν το ίδιο φαινόμενο, θα είναι αργά, γιατί τότε δεν θα μπορεί να μαζευτεί ο κόσμος, και θα σας φαει λάχανο κύριοι, (Ας πούμε Πολιτικοί, η Πολιτικοί της συμφοράς).

Ακόμα πιστεύω, ότι με τους άχρηστους πολιτικούς που έχουμε, και ιδικά στο εξωτερικών, (βλέπε, Σαμαράς την εποχή που ήταν ΥΠΕΞ και θέλει να γίνει και Πρωθυπουργός, Ξενογιαννακοπούλου, Δρούτσας κ.λ.π. απίστευτοι φωστήρες), όχι Τουρκία αλλά και Σκόπια μπορεί να γίνει η Ελλάδα. Γιατί όπως βλέπουμε, οι προκλήσεις καλά κρατούν από τους γύρο μας, ακόμα και από την Αλβανία, που μίτοι άλλο, έφαγε πολλά λεφτά, από την είσοδο των μεταναστών της στην Ελλάδα, από το ελληνικό δημόσιο. Να είναι καλά ο Σαμαράς το παιδί, που διαμαρτυρήθηκε κάποια στιγμή για την πληθώρα μεταναστών στην χώρα.

Πάντως με πρωθυπουργό τον Ερντογάν, σίγουρα πιο ασφάλεια και ανάπτυξη θα έχουμε, από ότι με τους δικούς μας, όποιοι και να είναι αυτοί.

Για αυτό λοιπόν αγαπητοί μου, στις επόμενες εκλογές:
ΟΧΙ στο ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ.
ΝΑΙ όπου αλλού θέλετε.
Και ιδικά ΝΑΙ σε ανθρώπους με μόρφωση.
ΟΧΙ σε αθλητές, ηθοποιούς, τραγουδιστές, μοντέλα, δημοσιογράφους, συνδικαλιστές.
(Πάρτε για παράδειγμα, την κατά τα άλλα συμπαθέστατη Μάγια Τσόκλη.

Πληρώνεται τον μισθό του βουλευτή, αλλά ποτέ δεν είναι στην βουλή, προς χάριν των ταξιδιών της.

Δηλαδή πληρώνεται μία φορά σαν βουλευτής από τον Ελληνικό λαό χωρίς να υπάρχει στη βουλή και άλλη μία, πλουσιοπάροχα, για τα ντοκιμαντέρ της από την ΝΕΤ, ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο. Δηλαδή δύο φορές από τον λαό).

Αναγνώστης



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+