«Να συλληφθεί!» έδωσε εντολή ο Πάγκαλος θυμίζοντας τον δικτάτορα παππού του!

Την επαφή με την πραγματικότητα φαίνεται ότι έχει απολέσει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος. Νωρίτερα χθες το μεσημέρι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ βρίσκονταν έξω από την Βουλή, και διαμαρτύρονταν, καθώς κατά τη διάρκεια του σημερινού υπουργικού συμβούλιου συζητήθηκαν οι δραστικές αλλαγές (και οι επικείμενες απολύσεις) που θα γίνουν και στη δημόσια τηλεόραση.

Καθώς ο κ. Πάγκαλος έμπαινε στον προαύλιο χώρο του κοινοβουλίου μια γυναίκα, μοντέρ, έκανε έναν μορφασμό ή χειρονομία (κατ’ άλλους) βλέποντας τον.

Εκείνος την είδε, κατέβασε αμέσως το παράθυρο του αυτοκινήτου του και έδωσε εντολή στους αστυνομικούς του να την συλλάβουν.

Συγκεκριμένα είπε με ύφος χιλίων καρδιναλίων «Να συλληφθεί», δείχνοντας την.

Τελικά οι άνδρες της ασφάλειας την συνόδεψαν μέχρι το φυλάκιο, που υπάρχει έξω από την Βουλή, και εκεί παρέμεινε για λίγη ώρα, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη.

Είναι γνωστό ότι αντίστοιχο περιστατικό έχει συμβεί και πριν από μερικούς μήνες. Και τότε ο κ. Πάγκαλος έδωσε εντολή να συλληφθεί ένας άνδρας, που οδηγούσε μηχανή και του είχε απευθύνει τον λόγο, κάνοντας του κριτική για τα όσα συμβαίνουν, αφού είναι μέλος της κυβέρνησης.

Το ερώτημα πια είναι, αφού ο κ. αντιπρόεδρος δεν αντέχει, ούτε στο ελάχιστο την κριτική και τη δυσφορία, την οποία οι πολίτες εκφράζουν στο πρόσωπο του, γιατί δεν παραιτείται από τον δημόσιο βίο, για να ησυχάσει και εκείνος και εμείς από το απεριόριστο θράσος του;

Με κάτι τέτοια ο κ. Πάγκαλος θυμίζει ολοένα και περισσότερο τον δικτάτορα παππού του! Όπως και να το κάνουμε το αίμα νερό δεν γίνεται!
briefingnews.gr



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+