Απάντηση στο "Αναξιοκρατία σε όλο της το μεγαλείο"

Φίλε, θυμήθηκα το σχόλιο σου για τις εξετάσεις στις αθλητικές δοκιμασίες του λιμενικού: Αναξιοκρατία σε όλο της το μεγαλείο, και πιστεύω ότι αυτή η ανακοίνωση...
που βρήκα θα σε χαροποιήσει! Πρόκειται για μια ανακοίνωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη όπου αναφέρει ότι
"Σχετικά με τις αναφορές-καταγγελίες που αναρτήθηκαν σε ηλεκτρονική ιστοσελίδα του διαδικτύου για τις διαδικασίες της αθλητικής δοκιμασίας του Διαγωνισμού Δοκίμων Σημαιοφόρων 2011 του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, από το Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής ανακοινώνεται ότι η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. υπέβαλε το συγκεκριμένο έντυπο υλικό στην Εισαγγελία του Ναυτοδικείου Πειραιά, η οποία έχει επιληφθεί της υποθέσεως."

Τουλάχιστον, βλέπεις ότι ταρακουνήθηκαν λιγάκι και ότι δεν ήσουν μόνο εσύ! Μακάρι να αποδοθεί δικαιοσύνη!
Το πιο σωστό μετά από όλα αυτά που έχουν ακουστεί είναι να ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ την διαδικασία πριν ολοκληρωθούν οι γραπτές εξετάσεις και να ξαναδώσετε τα αθλήματα από την αρχή. Ετσί δεν θα υπάρχει υπόνοια καταστρατήγησης της εννομης διαδικασίας.
Σου εύχομαι το καλύτερο και εαν τύχη και ξαναπεράσετε τα αθλήματα πάρε καμια καμερίτσα στη τσάντα.. με τον σταυρό στο χέρι δε πας πουθενα την σήμερον ημέρα!

Αναγνώστης



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+