Κίνδυνος θάνατος τα κλαδιά στις πλατείες των Τρικάλων

Παραλίγο να θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία του Δήμου Τρικκαίων.
Συγκεκριμένα, σήμερα στις 09,30 το βράδυ όπως κατέγραψε τοtrikalanews.gr, ένα τεράστιο κλαδί, από το ένα εκ των δύο δέντρων σφένδαμος που βρίσκονται μπροστά από το κτήριο του ΟΤΕ Τρικάλων, έσπασε λόγο της βροχής και έπεσε στο έδαφος

Στο σημείο το οποίο αποτελεί πόλο έλξης για την νεολαία και απολαμβάνουν τον καφέ τους εκατοντάδες κόσμου, λόγω της βροχής δεν υπήρξαν στο χώρο καθήμενοι θαμώνες.

Οι μαγαζάτορες της περιοχής βλέποντας το περιστατικό να πέφτει πάνω από τα κεφάλια τους κλαδιά τους προκάλεσε ανησυχία και φόβο για την αμέλεια της Δημοτικής Αρχής και Γεωπονικής Υπηρεσίας Τρικάλων να καλλωπίσουν, να κλαδέψουν, να περιποιηθούν τα δέντρα.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Δημήτρης Παζαϊτης ο οποίος εξέφρασε την ανησυχία του για την ασφάλεια ιδίως της νεολαίας που διέρχεται από την περιοχή.

Ο κ. Παζαΐτης εμφανώς αγανακτισμένος από την ανεπάρκεια της Δημοτικής Αρχής δηλώνει ότι «Η ασφάλεια των συνδημοτών μας είναι το μέγιστο αγαθό το οποίο πρέπει να διασφαλίσουμε. Δεν είναι δυνατόν να απαξιώνεται η Γεωπονική Υπηρεσία του Δήμου Τρικκαίων και να αφήνουμε στο έλεος του Θεού σχολεία, πλατείες και κοινόχρηστους χώρους, μέρη στα οποία κινούνται και συναναστρέφονται εκατοντάδες πολίτες και μικρά παιδιά.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι αντίστοιχα δέντρα που αποτελούν κίνδυνο θάνατο λόγω της αδιαφορίας της Δημοτικής Αρχής να τα περιποιηθεί, έχει και η κεντρική πλατεία των Τρικάλων.

Αναμένουμε την υπεύθυνη τοποθέτηση της Δημοτικής Αρχής και εάν όπως έγινε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων, υπήρξε εργολαβία για την περισυλλογή των κλαδιών.

http://www.trikalanews.gr/



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+