Διακομματικές… προσλήψεις στον ΟΑΕΔ


Το ερώτημα αφορά και τον πρόεδρο της ΝΔ, επειδή πρόσφατα επισκέφθηκε τον διοικητή του ΟΑΕΔ και επί μία ώρα τον διαβεβαίωνε ότι όλα γίνονται με απόλυτη διαφάνεια στον οργανισμό . Επειδή το ψέμα έχει κοντά ποδάρια  αποκαλύπτουμε σήμερα…
ότι ο διοικητής του ΟΑΕΔ μαζί με τους δύο αντιπροέδρους (σ.σ. ο ένας εξ΄ αυτών είναι ο Καρέλλας που δηλώνει Νεοδημοκράτης) προσέλαβαν τρεις υπαλλήλους στα γραφεία τους το τελευταίο δίμηνο χωρίς διαγωνισμούς ως βοηθητικό προσωπικό.
Συγκεκριμένα , στις αρχές Αυγούστου ο Κικίλιας απέλυσε μία υπάλληλο από το γραφείο του και την ίδια ημέρα την προσέλαβε ο Καρέλλας στο δικό του (σ.σ.: είναι και αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομικών της Ν.Δ.).
Στις 22 Σεπτεμβρίου , λίγα εικοσιτετράωρα μετά την επίσκεψη Σαμαρά στον ΟΑΕΔ, ο Κικίλιας προσλαμβάνει στο γραφείο του άλλο άτομο ως βοηθητικό προσωπικό, ενώ δύο μήνες νωρίτερα , στις 25 Ιουλίου , ανάλογη πρόσληψη είχε κάνει και ο έτερος αντιπρόεδρος Κοντοπάνος στο δικό του γραφείο.
Την ώρα που η ανεργία επισήμως υπερβαίνει το 17% και τείνει να ξεπεράσει στο τέλος του έτους το 18,5% όπως προέβλεψε το ΔΝΤ , είναι δυνατόν να γίνονται προσλήψεις από το παράθυρο στον ΟΑΕΔ;

kentrinews.gr



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+