Παρατράβηξε το σίριαλ Καραμανλή

Τη μία μαθαίνουμε ότι ο Καραμανλής παρακολουθείτο ως πρωθυπουργός από ξένους πράκτορες. Την άλλη ότι… απήγαγαν την οικογένεια του για δύο ημέρες πριν από την προκήρυξη των εκλογών. Μετά ότι σχεδίαζαν να τον δολοφονήσουν… και τώρα ότι αστυνομικός της φρουράς του βρέθηκε νεκρός υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες το καλοκαίρι του 2008. Οι… εκπρόσωποί του, Παυλόπουλος και Αντώναρος, δεν διαψεύδουν το παραμικρό , ενώ ο Καραμανλής επιλέγει την πλήρη σιωπή και τις παρατεταμένες διακοπές.

Ε , λοιπόν, παράγινε το κακό με αυτές τις ιστορίες. Αν κάποιος έπρεπε να λογοδοτήσει για όλα αυτά, είναι ο Παυλόπουλος που ήλεγχε και τις μυστικές υπηρεσίες και την Αστυνομία και το σύνολο των υπηρεσιών ασφαλείας της χώρας.

Το να πουλάει το σύστημα, όπως σημειώνουν με νόημα στελέχη της Συγγρού, κατασκοπευτικές ιστορίες για να πλήξει τον Σαμαρά μέσα σε αυτή τη συγκυρία , δεν κάνει καλό ούτε στη φιλελεύθερη παράταξη, ούτε στην υστεροφημία του Καραμανλή.

Πρόσκαιρα μπορεί να ωφελεί η συνωμοσιολογία τον πρώην πρωθυπουργό αλλά σε βάθος χρόνου τον ζημιώνει πέρα για πέρα αφού αναδεικνύεται το εξής ερώτημα : «Καλά , σε παρακολουθούσαν και σε στόχευαν. Εσύ όμως τι έκανες για να τα αποτρέψεις όλα αυτά;» τονίζουν πολλοί μέσα στη ΝΔ.
kentrinews.gr



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+