Προς τον κύριο που έκραζε τον κάτοικο στα Εξάρχεια και το κίνημα των αγανακτισμένων

Βολεμένε ελληνάρα όπως λές οτι από αυτά που γράφει κάποιος φαίνεται τι είναι το ίδιο ισχύει και για εσένα. Και είσαι ένας τεμπελάκος και... εγωϊστής ελληνάρας βολεμένος που επειδή εργάζεται σαν σκυλί νομίζει οτι προσφέρει κάτι στην χώρα του. Επίσης μπορεί να είσαι της αστυνομίας ή του στρατού. Κράζεις ένα κίνημα ανθρώπων χωρίς ταμπέλες και ιδεολογίες που προσπαθεί να αποκρούσει τις πολιτικές του ΠΑΣΟΚ που θα αφανήσουν κάθε εργασιακό δικαίωμα σε αυτόν τον τόπο. Και το μόνο που λές στις απαντήσεις σου είναι οτι σε εμπόδισαν να πας στην δουλειά σου κτλπ. Το πόσο νοιάζεσαι για αυτόν εδώ τον τόπο είναι προφανές. Μόνο για τον εαυτούλη σου νοιάζεσαι. Και δεν είπα οτι δεν έχουνε δίκιο όσοι έχουν προβλήματα από αυτές ιτς κινητοποιήσεις αλλά από τον τρόπο που έγραψες την απάντησή σου οι μάσκα έπεσε.

Σου εύχομαι από καρδιάς τώρα από Σεπτέμβριο που θα σκάσουν οι κινητοποιήσεις σαν βόμβα διότι ο κόσμος δεν έχει να πληρώσει και το ΔΝΤ θα ζητήσει νέα μέτρα, να αντιμετωπίσεις πολύ περισσότερα προβλήματα και να σου γίνει η ζωή άνω κάτω, να μην μπορείς να πας στην δουλειά σου με τίποτα. Έτσι για να γουστάρουμε. Ένας κακός αγανακτισμένος.

Και όσο για τον κύριο από τα Εξάρχεια που τον λές μπαχαλάκια και να ήταν σπίτι του, επειδή παρακολουθώ την συζήτηση από την αρχή, σου έδωσε μια απάντηση αλλά εσύ επιμένεις στα δικά σου. Το πόσο κομπλεξικός είσαι είναι και αυτό προφανές. Και δεν σου την πέφτει κανένας, σου απαντάσει όπως ακριβώς σου αρμόζει για τον τρόπο που απάντησες εσύ στους άλλους. Διότι ο κόσμος έχει προβλήματα αλλά εσύ στον χαβά σου.

Αναγνώστης



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+