Έκλεψαν τις λίρες από το νυφικό κρεββάτι!

Την ώρα που γλεντούσαν στο γάμο, οι διαρρήκτες «πανηγύριζαν» στο νυφικό κρεβάτι! Και άρπαξαν μάλιστα...
όλο το χρήμα, μέχρι και τις... λίρες! Όλα συνέβησαν την προηγούμενη εβδομάδα στην περιοχή της Παραλίας Πατρών και κατά τη διάρκεια που βρισκόταν σε εξέλιξη ο γάμος και η δεξίωση που έδωσε για τους προσκεκλημένους το νιόπαντρο ζευγάρι.
Την ίδια ώρα που έδιναν κι έπαιρναν οι χοροί και τα γαμήλια πανηγύρια, οι δράστες έμπαιναν στο χώρο του καινούργιου σπιτιού των νεόνυμφων και κυριολεκτικά δεν άφησαν τίποτα όρθιο! Το θέμα βέβαια δεν είναι απλώς και μόνο η διάρρηξη αλλά το γεγονός ότι οι άγνωστοι δράστες επικέντρωσαν την προσοχή τους στο νυφικό κρεβάτι που είχε στρωθεί μερικές ημέρες νωρίτερα, όπως επιβάλλει το σχετικό έθιμο. Το λάθος του ζευγαριού ήταν ότι... δεν είχαν προλάβει ακόμα να μαζέψει τα χρήματα που είχαν ρίξει οι συγγενείς αλλά και τις χρυσές λίρες που είχε αφήσει μέσα σε ένα πουγκί ο πεθερός!
Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι το πουγκί ήταν τοποθετημένο ή μάλλον κρεμασμένο κάτω από το στρώμα και σε ένα συγκεκριμένο σημείο του κρεβατιού. Αυτό σημαίνει ότι μόλις οι δράστες μπήκαν στην κρεβατοκάμαρα ήρθαν αντιμέτωποι με το θέαμα των χαρτονομισμάτων που ήταν διασκορπισμένα πάνω στο κρεβάτι. Άρχισαν να τα μαζεύουν αλλά δεν αρκέστηκαν σε αυτά, αφού μπήκαν και στη διαδικασία να... σηκώσουν και το στρώμα του κρεβατιού, να το αναποδογυρίσουν και να ψάξουν κάτω απ' το κρεβάτι, όπου τελικά βρήκαν το πουγκί με τις χρυσές λίρες.

Υποπτεύονται σπείρα
Πάντως ανάλογα περιστατικά διαρρήξεων κατά τη διάρκεια τέλεσης γαμήλιων μυστηρίων, έχουν αρχίσει να καταγράφονται ασυνήθιστα πολλά τους τελευταίους μήνες. Αυτό έχει δημιουργήσει την υποψία ότι πιθανώς να πρόκειται για συγκεκριμένη σπείρα. Τα μέλη της, δηλαδή, πληροφορούνται τους επικείμενους γάμους, ψάχνουν και εντοπίζουν τα σπίτια των νεόνυμφων και όταν βρίσκουν την κατάλληλη ευκαιρία εισβάλλουν για να αρπάξουν χρήματα ή δώρα συγγενών του ζεύγους.
patrisnews.com



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+