Κύριοι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να ψηφίσετε κατά συνείδηση και όχι κατ΄εντολή Παπανδρέου

Κύριοι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Απευθύνομαι σήμερα προς εσάς και κάνω έκκληση ως ένας Έλληνας... φορολογού-μενος πολίτης, που σίγουρα συμφωνούν μαζί μου εκατομμύρια Ελλήνων πολιτών, και θέλω να σας παρακαλέσω θερμότατα να μην ψηφίσετε την ερχόμενη Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου  τα νέα μέτρα που φέρνει στη Βουλή η Κυβέρνηση προς ψήφιση και άμεση εφαρμογή τους.

Ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, όπως διαβάζω, έχει αρχίσει και καλεί όλους τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, δηλαδή εσάς, και προσπαθεί με κάθε τρόπο, ακόμα και με εκβιασμούς να σας πείσει ότι πρέπει να ψηφίσετε αυτά τα μέτρα. Κύριοι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, μην ακούτε ούτε τις δικαιολογίες ούτε τις απειλές του Γιώργου Παπανδρέου που θα πιπιλίσει την ίδια καραμέλα λέγοντας σας ότι αν δεν πάρουμε νέα μέτρα θα χρεοκοπίσουμε. Σηκώστε το ανάστημά σας και βροντοφωνάξτε με όλη τη δύναμη της ψυχής σας ότι δεν είσθε διατεθιμένοι να θάψετε τον Ελληνικό λαό με τη θετική ψήφο που σας ζητάει ο Παπανδρέου.

Χωρίς τώρα να κρυβόμαστε και να κομπιάζουμε πρέπει να πούμε την αλήθεια ότι ο πρωθυπουργός εκτελεί αυστηρές εντολές του Δ.Ν.Τ. και της Ε.Ε και αδιαφορεί ότι ο υπάλληλος, ο συνταξιούχος και ο μικρομεσαίος δεν αντέχει άλλη οικονομική κατάρευση, διότι όλοι μας βρισκόμαστε ένα σκαλοπάτι προ της αυτοκτονίας, προ του εγκλήματος. Κύριοι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ εάν δώσετε θετική ψήφο στα νέα μέτρα, σκεφθήτε πως θα κοιτάξετε μετά στα μάτια τους ψηφοφόρους σας, πως θα κοιτάξετε στα μάτια αυτούς τους ανθρώπους που κατ΄επανάλλειψη σας εμπιστεύτηκαν τις τύχες τους και σας τίμησαν με την ψήφο τους και σας έστειλαν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ως αντιπροσώπους τους.

Στη τελευταία ανάλυση σκεφθείτε ότι παίζετε όλοι σας το τελευταίο σας χαρτί και από τη δική σας κίνηση θα εξαρτηθεί η μετέπειτα πολιτική σας πορεία, ενώ ο Παπανδρέου αν δεν ξαναγίνει Πρωθυπουργός είναι βέβαιο ότι θα εγκαταλείψει την Ελλάδα αδιαφορόντας για ένα υπερήφανο λαό που για χάρη της Τρόικας τον κατάντησε επαίτη. Επιτέλους σκεφθήτε και μια φορά το λαό και ταχθήτε δίπλα του και όχι απέναντί του.

Από τη δική σας ψήφο, την οποία περιμένει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να είναι θετική προς εκείνον, αλλά και ο δυστυχισμένος λαός που την περιμένει αρνητική, θα κριθεί εάν θα υπάρχει ελπίδα να συνεχίσει να αναπνέει ή εάν μαζί με τη ψήφο σας προς τη Κυβέρνηση βάλετε ταυτόχρονα και την ταφόπλακα πάνω στα πεθαμένα κορμιά όλων των Ελλήνων.

Κύριοι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τον Γιώργο Παπανδρέου ως αντιπολίτευση που έτρεχε να συμπαρασταθεί στον τότε αγωνιζόμενο και αδικημένο ΄Ελληνα αγρότη, εργάτη, υπάλληλο, συνταξιούχο, μικρομεσαίο και σε κάθε συμπάσχοντα ΄Ελληνα πολίτη και σήμερα σας ζητάει να βάλετε όλοι σας από μια μαχαιριά στη καρδιά κάθε ΄Ελληνα φορολογούμενου πολίτη. Σήμερα είναι Πρωθυπουργός πλέον ο Γιώργος Παπανδρέου και πρέπει να είναι απέναντι στο λαό και όχι μαζί του. Πως μπορούμε να ξεχάσουμε επί Κυβέρνησης Καραμανλή τότε που ήρθαν στο Πειραιά αγρότες από την Κρήτη και ο Γιώργος ήταν μπροστάρης και μάλιστα έδειχνε κλαμένος από τα δακρυγόνα των ΜΑΤ. ΄Όπως λοιπόν αποδείχθηκε τους κορόιδευε για να τους αρπάξει τη ψήφο δείχνοντας ότι είναι μαζί τους, δείχνοντας ότι νοιάζεται για τα προβλήματά τους, Οι θεατρινισμοί και ο εμπαιγμός στο ζενίθ.

Κύριοι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ μην φοβηθείτε ακόμα και αν σας απειλείσει ο αρχηγός σας, μπλοφάρει για να κάνετε πίσω και να του δώσετε την ψήφο σας. Μπλοφάρει όπως κάνει κάθε φορά με Βουλευτικές εκλογές, θυμάμαι εκείνο το περίφημο αλλάζουμε ή βουλιάζουμε, με Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές με κάποιο πιστόλι που το έχει επάνω στο τραπέζι και τόσα άλλα.

Μην συναινέσετε στη διάλυση της Ελληνικής κοινωνίας ικανοποιώντας τις εντολές του Παπανδρέου και Βενιζέλου. Η κυβέρνηση θέλει να υποβάλει το λαό σε νέες θυσίες χωρίς αντίκρυσμα.

Κάθε φορά που ο Πρωθυπουργός της χώρας μας βάζει νέα μέτρα βγαίνει μετά στην τηλεόραση και διαβεβαιώνει τον Ελληνικό λαό ότι δεν θα παρθούν άλλα μέτρα και ότι είναι αρκετές οι θυσίες του λαού και μετά από μερικές εβδομάδες ακούμε ανακοίνωση νέων μέτρων και ξανά το ίδιο και πάλι ξανά. Πράγμα το οποίο τόσο ο ίδιος ο Παπανδρέου όσο και ολόκληρη η κυβέρνησή του έπαυσαν να θεωρούνται αξιόπιστοι από τους ΄Ελληνες για να μην πάμε και πιο πίσω που προεκλογικά είπε το περίφημο ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και αφού ο λαός τον πίστεψε και τον έκανε Πρωθυπουργό, μετεκλογικά είπε ΛΕΦΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ, ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ;

Σκεφθήτε και ψηφίστε κατά συνείδηση και όχι κατ΄εντολή Παπανδρέου

Αναγνώστης



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+