Γόντικας: «Καμία συνάντηση με Σισέ»

Ο Δημήτρης Γόντικας δεν είχε καμία επικοινωνία με τον Τζιμπριλ Σισέ, ούτε με τον προπονητή και τονίζει ότι εξελίξεις σε όλα τα θέματα θα υπάρχουν από Δευτέρα. Ούτε ο Πατέρας πλέον μιλάει με Σισέ.


Ο Δημήτρης Γόντικας βρίσκεται στο Λονδίνο και από εκεί ενημέρωσε ότι: «Σε όλα τα θέματα της ομάδας θα υπάρξουν εξελίξεις με την έναρξη της επόμενης εβδομάδας. Μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ όπου πετύχαμε αυτό που θέλαμε, κερδίσαμε δηλαδή και εξασφαλίσαμε την συμμετοχή μας στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν έχει γίνει καμία συνάντηση ή συζήτηση με οποιονδήποτε», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Derbynews που μίλησε μαζί του.

Μάλιστα, τόνισε πως δεν είχε καμία συνομιλία με τον Τζιμπρίλ Σισέ σχετικά με το μέλλον του, όπως δεν έχει μιλήσει ούτε με τον Πορτογάλο τεχνικό και την επόμενη εβδομάδα θα τεθούν επί τάπητος τα παραπάνω θέματα, όπως και αυτά σχετικά με τις μειώσεις συμβολαίων και αποχωρήσεων κάποιων παικτών, αλλά και η πρόσληψη τεχνικού διευθυντή.

Ο Δημήτρης Γόντικας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν υπήρξε τέτοια συνάντηση (με τον Σισέ) Εγώ έφυγα για το Λονδίνο και ο Τζιμπρίλ επίσης για το εξωτερικό (ΗΠΑ)».

Από εκεί και πέρα, το διαζύγιο με τον Γάλλο στράικερ είναι κάτι περισσότερο από σίγουρο, με τις Γαλατά και Λάτσιο να φέρονται ως επόμενοι σταθμοί της καριέρας του και να προσφέρουν περισσότερα από 5 εκ. ευρώ στον Παναθηναϊκό για την ελευθέρας του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός δεν φαίνεται διατεθειμένος να κρατήσει τον Σισέ, ενώ πλέον και ο ίδιος ο Γάλλος θέλει να συνεχίσει αλλού την καριέρα του και να προσπαθήσει να αγωνιστεί και πάλι με την εθνική ομάδα της χώρας του. Ακόμη και όσοι ρωτούν τον Νικό Πατέρα για την αποχώρηση του σούπερ σταρ της ομάδας, εκείνος δεν θέλει να αναμιχθεί, λέγοντας στο στενό του περιβάλλον: «Πλέον τα θέματα αυτά τα χειρίζεται η διοίκηση. Εγώ δεν είμαι διοίκηση. Άλλοι αποφασίζουν…».

Ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού έχει πολύ καλές προσωπικές σχέσεις με τον Σισέ, αφού εκείνος είναι που τον έφερε στην Ελλάδα, ενώ ο ίδιος τον απέτρεψε από το να φύγει τον Ιανουάριο για λογαριασμό της Γαλατά. Πλέον όμως δεν ασχολείται, αλλά και ο Γάλλος είναι απογοητευμένος μια και το τελευταίο διάστημα ακούει συνεχώς για μειώσεις σε θέματα μισθών και μπάτζετ και βλέπει να χαμηλώνει ο αγωνιστικός πήχης. Παράλληλα, οι δύο άνδρες, σύμφωνα με ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος του Πατέρα, δεν έχουν καμία επικοινωνία τις τελευταίες εβδομάδες…
http://www.gazzetta.gr/

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+