Κατέπεσαν οι ενστάσεις κατά Μοσχολιού- Κατσούλη

Δεν αλλάζει τελικώς κάτι αναφορικά με τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών του περασμένου Νοεμβρίου σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι καθώς απορρίθφηκαν οι ενστάσεις των παρατάξεων του Δ.Σταμάτη και του Ν. Μουρκούση σε βάρος των εκλεγμένων δημάρχων Π. Μοσχολιού και Π. Κατσούλη αντίστοιχα. Σύμφωνα με τις..

 πρώτες πληροφορίες η περιφερειακή επιτροπή εκλογικών δαπανών του Υπουργείου Εσωτερικών (που συνεδρίασε σήμερα στην Πάτρα) δεν δέχθηκε την επιχειρηματολογια Σταμάτη πως πρέπει να ακυρωθεί ο συνδυασμός Μοσχολιού υποστηρίζοντας (σε γενικές γραμμές) πως πριν την πρώτη Κυριακή δεν είχε ως όφειλε παρουσιάσει στο διαδίκτυο ισοσκελισμένες προεκλογικές δαπάνες-εσοδα.

Την εκπτωση του συνδυασμού Κατσούλη ζήτησε ο Ν. Μουρκούσης με κύριο σκεπτικό πως δεν ανήρτησε στην ιστοσελίδα του ΥΠΕΣ τις δαπάνες τους (με τον Π. Κατσούλη να υποστηρίζει ότι αυτό δεν έγινε καθώς κατήλθε καθυστερημένα στον προεκλογικό στίβο και είχε λήξει η σχετική προθεσμία για λήψη κλειδάριθμου ανάρτησης δαπανών στο διαδίκτυο). Δεν γνωρίζουμε ακόμη το πλήρες σκεπτικό των αποφάσεων ωστόσο να σημειωθεί ότι δεν ευδοκίμησε πανελλάδικά καμία ένσταση σε βάρος εκλεγμένων δημοτικών αρχών

agrinionews.gr

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+