«Έχουν ξεχάσει τον Μπράμο»

Η Γκραν Κανάρια απέρριψε την πρόταση του Ολυμπιακού για τον Μάικ Μπράμο και όπως δήλωσε ο τζένεραλ μάνατζερ των Ισπανών, Ιμάρ Οχέδα, στο gazzetta.gr, «μάλλον τον έχουν ξεχάσει».

Στις 31/8 το gazzetta.gr είχε αποκαλύψει ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Μάικ Μπράμος που είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας. Όπως είχε τονιστεί, οι Πειραιώτες κοιτούσαν την περίπτωση του άμεσα, αλλά στις διαπραγματεύσεις τους είχαν ορίζοντα και για το επόμενο καλοκαίρι, όταν ο παίκτης δεν θα δεσμευόταν από το συμβόλαιο του με την Γκραν Κανάρια.

Η καταληκτική ημερομηνία για το buy out που είχε ο παίκτης, έληξε και έτσι οι Ισπανοί ήταν ελεύθεροι να ζητήσουν ο, τι ήθελαν από τον οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο. Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Ιμάρ Οχέδα για να ακούσει από τα πλέον αρμόδια χείλη τις εξελίξεις γύρω από την περίπτωση του διεθνούς Ελληνοαμερικάνου περιφερειακού.

«Ενημερωθήκαμε ότι ο Ολυμπιακός ήθελε τον Μπράμο και εμείς τους εξηγήσαμε ότι έπρεπε να μας γίνει πρόταση αγοράς του, καθώς ο παίκτης έχει συμβόλαιο. Πράγματι, πριν από περίπου δυο εβδομάδες ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση, την οποία εμείς απορρίψαμε» ισχυρίστηκε αρχικά, ο Οχέδα, ο οποίος ωστόσο χωρίς να θέλει να αποκαλύψει ακριβή ποσά τόνισε πως «η προσφορά ήταν μικρότερη των 150.000 ευρώ».

Έπειτα, παραδέχθηκε ότι ακόμα η Γκραν Κανάρια βρίσκεται σε διαδικασία αλλαγών στο διοικητικό της συμβούλιο, αλλά παρόλα αυτά δεν πρόκειται να αλλάξει την οικονομική της πολιτική. Ποια είναι αυτή; «Έχουμε πουλήσει πολλούς παίκτες τα τελευταία χρόνια στις μεγάλες ισπανικές ομάδες, την Μπαρτσελόνα, την Ρεάλ, την Μάλαγα και έχουμε κερδίσει αρκετά χρήματα. Αν έρθει μια καλή πρόταση είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε το ίδιο και με τον Μπράμο. Δεν είμαστε διατεθειμένοι, όμως να παραχωρήσουμε έναν παίκτη που θέλει ο προπονητής μας λαμβάνοντας χρήματα που δεν αντιστοιχούν ούτε στο συμβόλαιο που θα χρειαστεί να δώσουμε στον αντικαταστάτη του» είπε ο τζένεραλ μάνατζερ της Γκραν Κανάρια διευκρινίζοντας ωστόσο, ότι «αν έρθει η κατάλληλη πρόταση, δεν έχουμε πρόβλημα να διαπραγματευτούμε».

Σημειώθηκε ωστόσο κάποια νέα εξέλιξη στις συζητήσεις με τον Ολυμπιακό; «Δεν έχουμε επικοινωνήσει ξανά τις τελευταίες δυο εβδομάδες. Δεν έχουν επανέλθει για να καταθέσουν νέα πρόταση και πιστεύω ότι μάλλον έχουν ξεχάσει τον Μπράμο. Σέβομαι την απόφαση τους και καταλαβαίνω τη στάση τους. Αν τον ήθελαν, θα επικοινωνούσαν ξανά μαζί μας» τόνισε ο Ιμάρ Οχέδα που χωρίς καν να ερωτηθεί μίλησε και για το φλερτ του Παναθηναϊκού λέγοντας πως «μάθαμε από τον ατζέντη του παίκτη ότι θα μπορούσε να ενδιαφέρεται και ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν μας έγινε καμία πρόταση και δεν έχουμε μιλήσει με κανέναν από την ομάδα».

Εν κατακλείδι, μας είπε ότι «δεν ξέρω τι εικόνα έχετε αποκομίσει στην Ελλάδα, αλλά εμείς στην Γκραν Κανάρια θέλουμε να κρατήσουμε τον Μπράμο στην ομάδα. Είναι πολύ καλός παίκτης και σίγουρα λόγω του ελληνικού διαβατηρίου του, ταιριάζει στις δυο ελληνικές ομάδες. Εμείς όμως, τον ανακαλύψαμε όταν ακόμα ήταν στο κολέγιο. Δεν μπορούσαμε να τον εντάξουμε στο ρόστερ μας, επειδή δεν είχε ελληνικό διαβατήριο. Όταν το πήρε αγωνιζόμενος στο Περιστέρι, τον αποκτήσαμε και θέλουμε να τον κρατήσουμε για αρκετά χρόνια».

www.gazzetta.gr



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+