Άνετος ως πρόεδρος, κέρβερος ως πατέρας ο Μπαράκ Ομπάμα

Μπορεί το στιλ του να παραπέμπει σε έναν άνετο άνθρωπο, όταν όμως η συζήτηση αφορά στις κόρες του, τότε ο Μπαράκ Ομπάμα είναι ...
κέρβερος.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωσή του στο CNN ότι, εάν επανεκλεγεί στην προεδρία των ΗΠΑ το 2012, το δώρο που θα κάνει στη Σάσα και τη Μαλία θα είναι ένοπλοι άνδρες των μυστικών υπηρεσιών που θα τις προστατεύουν από αγόρια που θα τις φλερτάρουν.

«Μετά την επανεκλογή μου, θα δώσω εντολή στη Μυστική Υπηρεσία (που διασφαλίζει την προστασία του) να τις προστατεύει, ώστε όταν τα αγόρια αρχίσουν να τις φλερτάρουν, αυτά να περικυκλώνονται από ένοπλους άνδρες», είπε αστειευόμενος στη διάρκεια συνέντευξής του στο τηλεοπτικό δίκτυο CΝΝ.

«Αυτό θα είναι το δώρο τους» δήλωσε όταν ρωτήθηκε τι δώρο σκοπεύει να προσφέρει στην 13χρονη Μαλία και τη 10χρονη Σάσα αν επανεκλεγεί τον Νοέμβριο του 2012.

Ο Μπαράκ Ομπάμα πραγματοποιεί από τη Δευτέρα τριήμερη περιοδεία στις πολιτείες Μινεσότα, Αϊόβα και Ιλινόι προκειμένου να ενισχύσει τη δημοτικότητά του 15 μήνες πριν από τη διεξαγωγή των προεδρικών εκλογών.



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+