«Μπορούμε να προκριθούμε!»

Πεπεισμένος ότι ο Ολυμπιακός έχει περιθώρια πρόκρισης στους «16» του Champions League εμφανίστηκε ο Φράνκο Κοστάντσο, ο οποίος επισήμανε πως δεν είναι απίθανο το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Άρσεναλ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού:

Για το αν ο Ολυμπιακός έχει περιθώρια πρόκρισης: «Bεβαίως και πιστεύουμε πως υπάρχουν περιθώρια πρόκρισης. Η διοργάνωση μόλις τώρα ξεκίνησε, υπάρχουν πέντε ακόμα παιχνίδια και όλα είναι ανοιχτά. Αυτός είναι ο στόχος μας και αυτό θα κυνηγήσουμε μέχρι τελευταία στιγμή».

Για το επόμενο ματς με την Άρσεναλ: «Γιατί να μην τα καταφέρουμε; Μπορούμε να πάμε στο Λονδίνο και να κερδίσουμε την Άρσεναλ. Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά, όλα τα ματς πρέπει να τα κυνηγάς. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Απλώς και μόνο με το όνομα της καμία ομάδα δεν κερδίζει».

Για την αγωνιστική απραξία: «Ήταν το πρώτο ματς της σεζόν και ντεμπούτο για μας σε μια πολύ σημαντική διοργάνωση όπως το Champions League. Δεν είμασταν εξαιρετικοί, παίξαμε καλά νομίζω, δυστυχώς όμως δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Σίγουρα επηρεάζει αρκετά η έλλειψη επίσημων αγώνων. Το να ξεκινήσεις τις υποχρεώσεις σου σε μια δύσκολη διοργάνωση όπως αυτή χωρίς παιχνίδια στα πόδια σου, κάνει πιο δύσκολα τα πράγματα, όμως δεν θέλουμε να επικαλεστούμε σαν δικαιολογία».

Για το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό: «Το ντεμπούτο μου σε επίσημο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό σίγουρα δεν με άφησε ικανοποιημένο από πλευράς αποτελέσματος. Είναι πολύ σημαντικό όμως για μένα ότι ο κόσμος ήταν εκεί, στο πλάι μας και μας στήριζε από την αρχή μέχρι και το τέλος».
http://www.gazzetta.gr/



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+