Τα εν οικω, εν δήμω!!

«Ενώ μειώθηκαν οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων, σε πολλά Υπουργεία οι δαπάνες μισθοδοσίας παρέμειναν ίδιες ή και αυξήθηκαν!
Αυτό έγινε μέσω νέων ή αυξημένων υπερωριών. Ώστε κάποιοι Υπουργοί να μην γίνουν δυσάρεστοι στους υπαλλήλους των φορέων που προΐστανται.»
Αυτά τα είπε ο Ανδριανόπουλος!! Αντί για Υπουργό βάλτε Δήμαρχο και θα καταλάβετε αμέσως πως παίρνουν όλοι σχεδόν οι υπάλληλοι αυξημένες πλασματικές υπερωρίες. Στην πραγματικότητα 24ωρη υπηρεσία είναι μόνο η Καθαριότητα! Ο Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας έχει 500 υπαλλήλους, περίπου. Για βάλτε 100 ευρώ το μήνα (το λιγότερο) για τον κάθε υπάλληλο για να δείτε τι πάρτι γίνεται…!!!

Επίσης που είναι ο Αντιδήμαρχος ρέιντζερ? Θα φροντίσει για την καθαριότητα του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας? Έχει και μηχανή από τον Δήμο!!! Δεν έχει λεφτά για βενζίνες? Για αυτό δεν χρησιμοποιεί το δικό του?

ΥΣ. Ισχύει ότι τον «παλαιό» της δημοτικής αστυνομίας τον έχει στριμώξει ο πολιτικός του προϊστάμενος (πρώην αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ)? Βρέθηκαν και τα ‘χαμένα χαρτιά’ που ήταν στις μαύρες σακούλες του προηγούμενου Δημάρχου αλλά χάθηκαν άλλα 50φυλλα τώρα…!!!! Επίσης με την κυρά του τι θα γίνει? Θα συνεχίσει να προκαλεί πηγαίνοντας στην δημοτική αστυνομία ενώ έχει λήξει η σύμβασή της ???? Τέτοιο θράσος πια…!!

Αναγνώστης

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+