Δύο νέες βαφές με υψηλή τεχνολογία

Για τις γυναίκες που ψάχνουν νέες εμπειρίες στο χρώμα και αναζητούν μια βαφή δίχως ψεύτικα εφέ, η L’Oréal Professionel...
προσφέρει δύο νέες βαφές την Dialight και Diarichesse.

Η Dialight είναι μια βαφή με όξινη τεχνολογία, ιδανική για βαμμένα ή ευαισθητοποιημένα μαλλιά. H όξινη τεχνολογία επειδή είναι πιο φιλική στο ph της τρίχας επιτρέπει στον κομμωτή να χαρίσει ένα απόλυτα εξατομικευμένο αποτέλεσμα χωρίς να επιβαρύνει τα ήδη ευαισθητοποιημένα-βαμμένα μαλλιά. Η έντονη περιποίηση, τα φωτεινά ρεφλέ και η λάμψη βινύλ ποτέ πριν δεν είχαν συνδυαστεί τόσο τέλεια μέσα σε μια βαφή.

Η δεύτερη βαφή που έρχεται να γοητεύσει τις γυναίκες και να μεταμορφώσει τα μαλλιά από τα χέρια του κομμωτή είναι η Diarichesse, βαφή που ενσωματώνει την τεχνολογική ανωτερότητα της αλκαλικής τεχνολογίας πέρα από τα όρια. Η Diarichesse είναι μια επαγγελματική βαφή στον ίδιο τόνο με ενισχυμένες ιδιότητες .Ταιριάζει ιδανικά και σε φυσικά μαλλιά αφού είναι το πρώτο βήμα στη βαφή μαλλιών που καλύπτει τα πρώτα λευκά, και δίνει το πρώτο διακριτικό χρώμα στα μαλλιά, με απόλυτη αρμονία για φυσικό αποτέλεσμα.

Ενισχύοντας για άλλη μια φορά την βαφή στον ίδιο τόνο και την εξειδίκευση του κομμωτή στο χρώμα, η επανάσταση DIALIGHT/ DIARICHESSE ήρθε για να προσφέρει μοναδικά παιχνίδια χρώματος που θα ικανοποιήσουν και τις πιο απαιτητικές γυναίκες που θέλουν να προβάλουν τον πιο όμορφο εαυτό τους.



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+