Το πρωί στα έδρανα, το βράδυ στο ροζ κρεβάτι

Η Alisha Smith ήταν μία αξιοσέβαστη δικηγόρος στο γραφείο του γενικού εισαγγελέα της Νέας Υόρκης με ετήσιες αποδοχές 80.000 δολάρια το... χρόνο και η οποία κρατούσε μέχρι πρότινος ως επτασφράγιστο μυστικό τη διπλή ζωή της. Ώσπου το μυστικό αποκαλύφθηκε και έχασε τη δουλεία της.

Η 36χρονη δικηγόρος το βράδυ χάριζε σεξουαλική ικανοποίηση σε όσους από τους πελάτες της ήθελαν κάτι πιο... καυτό. Η νεαρή εμφανιζόταν το βράδυ με το όνομα Alisha Spark και διατηρούσε μάλιστα και λογαριασμό σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα, στα οποία μιλούσε με τους υποψήφιους πελάτες της.

Το σκάνδαλο ήρθε στο φως της δημοσιότητάς όταν τουίταρε τον περασμένο μήνα με μια άλλη «συνάδελφό της» την Jade Vixen, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Edythe Maa αναφέρει η εφημερίδα New York Post.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 36χρονη δικηγόρος είχε αποσπάσει τα εύσημα πριν από μια τριετία από τον τότε γενικό εισαγγελέα Andrew Cuomo, τώρα κυβερνήτη της Πολιτείας, γιατί ανακάλυψε τις φορολογικές απάτες της Bank of America και άλλων οργανισμών, με αποτέλεσμα να εισπραχθούν πέντε δισεκατομμύρια ευρώ.



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+