Προς το πρώην μέλος της ΕΦΕΕ κ. Παπουτσή

Θα πρέπει να καταλάβει ο απίθανος αυτός τύπος, μέλος της παιδικής χαράς που ονομάζεται Ελληνική κυβέρνηση , ότι δεν είναι πλέον προϊστάμενος φοιτητικής οργάνωσης, αλλά...
 προΐσταται νευραλγικής υπηρεσίας που σκοπό έχει να διασφαλίζει την έννομη τάξη στην χώρα. Βέβαια ο συγκεκριμένος κύριος έχει δώσει εξετάσεις και σαν επίτροπος στην Ε.Ε (με την χειρότερη αξιολόγηση μεταξύ των κοινοτικών επιτρόπων) και ως Υπουργός εμπορικής ναυτιλίας με το ναυάγιο του Σάμινα (όταν έκοβε βόλτες με το Ελικόπτερο έρευνας και διάσωσης Super Puma , ενώ την προηγούμενη είχε απαγορεύσει την πτήση αυτού προς την περιοχή του ναυαγίου ).
Ας τον χαίρονται λοιπόν και οι υφιστάμενοι του υψηλόβαθμοι αξιωματικοί που τον παρακολούθησαν χθες να τους απειλεί ότι θα διαλύσει νευραλγικές υπηρεσίες της ΕΛ ΑΣ και δεν είχε ένας το σθένος να του απαντήσει δεόντως.
Την επόμενη δε, που κάποιος Γεωργιανός, Αλβανός, Πακιστανός στείλει στον τάφο κάποιον συνάδελφό σας, ξανά συγκεντρωθείτε και παρακολουθήστε τον να σας απειλεί ότι θα σας διαλύσει. Και μην ξεχάσετε στο τέλος να τον χειροκροτήσετε !Δείξτε του έμπρακτα τον θαυμασμό σας.
Και μη ξεχνάς απίθανε κε Υπουργέ :δεν σε εξέλεξαν ούτε λαθρομετανάστες ούτε η παλαβή εσωκοινοβουλευτική ή εξωκοινοβουλευτική αριστερά που κρυφά θαυμάζεις. Άνθρωποι σαν τον άτυχο άνδρα που έσφαξαν προχτές σε έφεραν δυστυχώς εκεί που είσαι τώρα.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+