Πυροβόλησαν τον Νίκο Γωνιανάκη την ώρα που έφευγε από κέντρο διασκέδασης

Απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του γνωστού Ρεθυμνιώτη λυράρη Νίκου Γωνιανάκη, έγινε σήμερα το πρωί και ενώ ο λυράρης έφευγε από κέντρο διασκέδασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr , περίπου στις 6,30 το πρωί και ενώ ο Νίκος Γωνιανάκης,μαζί με άλλα τρία άτομα, έφευγαν από το κέντρο διασκέδασης «Ήλιος» στην παραλία της Σκαλέτας Ρεθύμνου, άγνωστος πυροβόλησε 6 φορές εναντίον του με αποτέλεσμα μια από τις σφαίρες να τραυματίσει, τον λυράρη στο αριστερό χέρι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο συγκεκριμένος δράστης σημάδεψε επίτηδες τον άτυχο λυράρη στο χέρι προκειμένου να τον "σακατέψει" καθώς στην διάρκεια της βραδυάς, μέσα στο κέντρο διασκέδασης, ο Νίκος Γωνιανάκης αρνήθηκε να παίξει "παραγγελιά" της παρέας του δράστη.

Μάλιστα κάποιοι άκουσαν έναν απο την παρέα να απειλεί φραστικά τον λυράρη.
Η κατάσταση της υγείας του Νίκου Γωνιανάκη είναι εκτός κινδύνου, όμως ο τραυματισμός στο χέρι χαρακτηρίζεται ως σοβαρός, ενώ απο το νοσοκομείο Ρεθύμνης, θα διακομισθεί στο ΚΑΤ Αθηνών προκειμένου να αντιμετωπιστεί χειρουργικά απο τους εκεί εξειδικευμένους γιατρούς, και να μπορέσει σύντομα να πάρει και πάλι την λύρα του.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου που έσπευσαν στο σημείο περισυνέλλεξαν πέντε κάλυκες, πέντε παραμορφωμένες βολίδες και δύο θραύσματα βολίδων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός και η σύλληψη του δράστη ο οποίος θα κάνει ότι μπορεί για να αποφύγει την αυτόφωρη διαδικασία.
http://www.flashnews.gr/page.ashx?pid=3&aid=21124&cid=3

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+