Ο Γκλέτσος στη ΔΕΘ

Δεν θα έχει Μπουτάρη, αλλά θα έχει Γκλέτσο η φετινή ΔΕΘ. Ο δήμος Στυλίδας θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία του Δήμου, με δικό του... περίπτερο στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης για να αναδειχθεί η Γεωργία, ο Τουρισμός και οι Υποδομές του δήμου. Μάλιστα, ο δήμος δίνει και τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να προβάλλουν την εικόνα των προϊόντων και γενικά της επιχείρησης τους με το δικό τους ενημερωτικό υλικό και να χρησιμοποιήσουν το περίπτερο ως βάση επαγγελματικών επαφών, χωρίς κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου, οι προσπάθειες του δημάρχου Απόστολου Γκλέτσου, απέδωσαν καρπούς και το κόστος παρουσίας του Δήμου Στυλίδας στην Έκθεση θα κινηθεί σε μηδενικά επίπεδα.

Ο κ. Γκλέτσος πέτυχε να παραχωρηθεί εντελώς δωρεάν ο χώρος του περιπτέρου, ενώ ο κύριος εξοπλισμός του παραχωρήθηκε δωρεάν από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Σημειωτέον ότι όλο το κόστος λειτουργίας του Περιπτέρου θα καλυφθεί από την εθελοντική προσφορά και εργασία εκπροσώπων του Δήμου και δημοτών.

spnews.gr



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+