Απάντηση σε καταργούμενα σχολεία

Σε απάντηση της «σκληρά εργαζόμενης κυρίας» θα πρέπει να μάθει ότι οι αντιδράσεις είναι σε αυτό το θέμα ΚΥΡΙΩΣ των γονέων, ειδικά στην επαρχία... (http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/blog-post_4315.html)
αλλά ναι και των εκπαιδευτικών, οι οποίοι δεν φταίνε σε τίποτα για τις εκάστοτε αποφάσεις του υπουργείου και όχι δεν είναι καθόλου καλά αμειβόμενοι σε σχέση με αυτά που προσπαθούν να προσφέρουν κάτω από τις συνθήκες που εργάζονται τις οποίες εύχομαι να μην μάθει ποτέ η «κυρία» ούτε τα παιδιά της.
Επίσης έχοντας γνώση και άποψη ιδιωτικών σχολίων, ειδικά ξενόγλωσσων, ούτε καλύτερα εκπαιδεύονται τα παιδιά ούτε περισσότερο. Μάλιστα τηρούν επιπλέον και τις αργίες των χωρών που εκπροσωπούν…

Ας αφήσουν τους δημόσιους εκπαιδευτικούς και να κοιτάξουν την δουλεία τους. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν αρκετά προβλήματα που πραγματικά εύχομαι η κυρία να μην τα νιώσει ποτέ.!!!
Όσο για το Κηφήνες έχει απόλυτο δίκαιο….ΓΙΑΤΙ κηφήνας κυρία μου είναι η αρσενική μέλισσα που σκοπό έχει να γονιμοποιήσει την βασίλισσα, αλλά σε εποχή που δεν τον χρειάζεται τον σκοτώνει. Με αυτόν τον τρόπο οι εκπαιδευτικοί σε αυτή τη χώρα είναι καλοί όταν μας βολεύει, όταν όχι τους φερόμαστε με τον χειρότερο τρόπο. Σε αντίθεση λοιπόν με τα ΠΑΡΑΣΙΤΑ που ζουν μόνο και μόνο για να ζουν μέσω των άλλων και να δημιουργούν προβλήματα στην ανάπτυξη τους, όπως είναι ΟΛΟΙ αυτοί που πολεμούν την δημόσια εκπαίδευση, οι ΚΗΦΗΝΕΣ είναι πηγή
ΖΩΗΣ

Αναγνώστης

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+