Περί προκλήσεων της Άγκυρας ..

Eμείς αντί να περιμένουμε από τους Εβραίους να καθαρίσουν για πάρτη μας με τα μεμέτια , θα έπρεπε ανα είχαμε ορίσει εδώ και δεκαετίες ΑΟΖ... και να είχαμε καταστήσει σαφές στους Tούρκους ότι εκμεταλευόμαστε το υπέδαφός μας όπου όποτε και όσο γουστάρουμε και σε περίπτωση απειλών και προκλήσεων είμαστε διατεθειμένοι να φτάσουμε στα άκρα..
Πιστέψτε με ότι θα το καταλάβαιναν -ότι και να τους τάζανε οι δόλιοι Αγγλοσάξονες που κρύβονται πίσω τους-γιατί ξέρουν ....δεν νομίζουν απλώς.... αλλά ξέρουν..ότι οι Έλληνες πολεμούν και νικούν.
Μόνο στον 20ό αιώνα μόνο, αυτοί που προέλασαν στην Άγκυρα δεν ήταν Ιταλοί ούτε Γάλλοι αλλά Έλληνες. Όπως επίσης Έλληνες ήταν αυτοί που υποχρέωσαν τα παραφουσκωμένα παγόνια (Ιταλούς το 1940) να φεύγουν σαν κότες και να κρύβονται στα φουστάνια της Γερμανίας..
Μας πουλάνε συνέχεια ηττοπάθεια και "άψογη στάση" ενώ αυτό που θέλουν είναι να επωφεληθούν οι εταιρείες τους στην δίνη της κρίσης για να αγοράσουν τζάμπα με ληστρικές συμβάσεις ενώ θα δανειζόμαστε μόνο και μόνο για να εξοφλούμε τα δανεικά .Ε ... αρκετά! Ας μην τους κάνουμε το χατήρι..με Εβραίους-Κινέζους-Ινδούς-Αυστραλούς-Μαροκινούς να στρωθούμε και να καταστήσουμε σαφή την θέση της Ελλάδος να εκμεταλευτεί το υπέδαφός της και όποιος αντιδρά είναι προδότης...

Αναγνώστης



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+