"Πράσινο" στην Αγίας Σοφίας

Ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε στους δημότες και τους επισκέπτες της Θεσσαλονίκης από την Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Ελεύθερων Χώρων σε συνεργασία με... την Διεύθυνση του Μετρό Θεσσαλονίκης, το έργο της αποκατάστασης πρασίνου στο σταθμό του Μετρό στην οδό Αγίας Σοφίας (περιοχή της νότιας πρόσβασης, κάτω από την οδό Εγνατία).

Στην περιοχή, που αποτελεί έναν κρίκο στην αλυσίδα των παρεμβάσεων που σχεδιάζει η Αντιδημαρχία για τους σταθμούς του Μετρό, εγκαταστάθηκε αυτόματο αρδευτικό σύστημα και τοποθετήθηκε χλοοτάπητας έκτασης περίπου ενός στρέμματος.

«Με την απόδοση του τμήματος αυτού ξεκινάει η Αντιδημαρχία μας, σε συνεργασία με την Διεύθυνση του Μετρό Θεσσαλονίκης, μια σειρά παρεμβάσεων που δίνουν στην πόλη μια μικρή ανάσα πρασίνου. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε και σε άλλα τμήματα εργοταξίων του Μετρό, ώστε να υπάρξει μια συνεχής και βελτιωμένη εικόνα με περισσότερο πράσινο. Θα χαρούμε να επανέλθουμε σύντομα με μια νέα τέτοια παρέμβαση» δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Ελεύθερων Χώρων Κωνσταντίνος Ζέρβας.
spnews.gr



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+