«Πρώτη» και εκτός αποστολής ο Ρούντολφ

Χωρίς τον άρτι αφιχθέντα Ρούντολφ Γκέργκελι στην αποστολή του θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός την Κυριακή τον ΠΑΣ Γιάννινα... στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Ούγγρος επιθετικός μπορεί να είναι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης, ωστόσο έκανε την πρώτη του προπόνηση το πρωί του Σαββάτου, ατομικό στην αρχή και πρόγραμμα αποθεραπείας στη συνέχεια, και δεν γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις ακόμα στην ομάδα.

Εκτός του 26χρονου φορ, εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μπιέρσμιρ και Σπυρόπουλος, αλλά και ο Σεϊταρίδης, ενώ από τον Πορτογάλο τεχνικό «κόπηκε» και ο Σιμάο.

Οι υπόλοιποι «πράσινοι» προπονήθηκαν κανονικά, κάνοντας μετά το ζέσταμα ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και δίτερμα.

Το πιθανότερο σχήμα που προτίθεται να παρατάξει ο προπονητής του «τριφυλλιού» κόντρα στους Γιαννιώτες είναι με τον Κοτσόλη κάτω από τα δοκάρια, τους Βύντρα, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Ιωαννίδη στην άμυνα, Κατσουράνη, Καραγκούνη, Ζέκα στα χαφ και Λέτο, Κουίνσι, Τοτσέ στην επίθεση.

Ανακοίνωση για τον κόσμο
Την… υποχρέωσή του να προειδοποιήσει τους οπαδούς ενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα έκανε ο Παναθηναϊκός μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε. Στο κείμενό της, η «πράσινη» ΠΑΕ τονίζει ότι δεν θα υπάρχουν οργανωμένοι οπαδοί των φιλοξενούμενων, ενώ θα γίνονται αυστηροί έλεγχοι.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει, όπως υποχρεούται από την απόφαση για τα μέτρα τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα, για τα ακόλουθα:

• Η φιλοξενούμενη ομάδα δεν ζήτησε και δεν παρέλαβε εισιτήρια του αγώνα για τους φιλάθλους της και ως εκ τούτου δεν θα οριστεί συγκεκριμένη ζώνη ή τμήμα των κερκίδων του Σταδίου ΟΑΚΑ, στην οποία θα διατίθενται εισιτήρια αποκλειστικά για τους φιλάθλους της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

• Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 18:00 την ημέρα του αγώνα.

• Οι φίλαθλοι καλούνται να προσέλθουν στο γήπεδο μεμονωμένα, χρησιμοποιώντας κατά κύριο λόγο τα ΜΜΜ και η προσέγγισή τους στο στάδιο να γίνει από τη Λεωφ. Κύμης, ΗΣΑΠ ΕΙΡΗΝΗ, Ανατ. & Νότια Είσοδο. Η Α΄ Είσοδος θα παραμείνει κλειστή για την πρόσβαση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού.

• Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους, σε ζώνες περιμετρικά του ΟΑΚΑ, ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς και η πρόσβαση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.

• Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φίλαθλο φέροντα πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+