Γιγάντιος κροκόδειλος πιάστηκε στις Φιλιππίνες

Κάποτε έκαναν θραύση οι ταινίες με τους γιγάντιους καρχαρίες, καλαμάρια και κάθε λογής θαλασσινό. Πλέον υπάρχει νέος πρωταγωνιστής....ο γιγάντιος κροκόδειλος... του αλμυρού νερού, μάλιστα.

Ζυγίζει 1.075 κιλά - ένας τόνος και κάτι για όσους δυσκολεύονται στα μαθηματικά- και μήκος 6,4 μέτρα και είναι ο μεγαλύτερος, που πιάστηκε ποτέ ζωντανός - που αλλού?- στις Φιλιππίνες, και συγκεκριμένα σε ένα απομακρυσμένο χωριό στα νότια της χώρας.
Βέβαια οι κάτοικοι τον είχαν βάλει....στο μάτι καθώς είχε επιτεθεί σε ανθρώπους και ζώα.
Το συγκεκριμένο είδος κροκόδειλου μπορεί να ζήσει περισσότερα από 100 χρόνια και μάλιστα το μήκος του μπορεί να φτάσει τα 7 μέτρα.
Σύμφωνα μάλιστα με καταγραφές, ο μεγαλύτερος που είχε πιαστεί ποτέ ήταν - πριν από τον πρωταγωνιστή μας φυσικά- ήταν ...μόλις (?) 5,48 μέτρα.
Όσον αφορά βέβαια τον κροκόδειλο της ιστορίας μας, περιττό να αναφέρουμε ότι από τα μέσα Αυγούστου, στο χωριό Bunawan, είχαν κινητοποιηθεί δεκάδες κάτοικοι προκειμένου να ...σταματήσουν τη δράση του.
Ωστόσο όσοι φαντάζεστε ότι τώρα μπορείτε να κάνετε το όνειρο πραγματικότητα και να τον δείτε σε ένα πάρκο ως η νέα ατραξιόν, λυπάμαι αλλά θα σας καταρρίψω το όνειρο καθώς οι υπεύθυνοι απόφάσισαν να μην το κάνουν, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτουν περισσότερα....

www.mychannel.gr



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+