Τη Δευτέρα επιστρέφει η ελληνική αποστολή στίβου

Αργά το βράδυ της Δευτέρας επιστρέφει στην Αθήνα η αποστολή της εθνικής ομάδας στίβου η οποία συμμετείχε 27 Αυγούστου με 4 Σεπτεμβρίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Νταεγού.
Οι δέκα αθλητές και αθλήτριες (για την ακρίβεια 6 άνδρες και 4 γυναίκες) αναμένεται να φθάσουν στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" της Αθήνας στις 22.40 (Δευτέρα 5/9) με πτήση της Ολυμπιακής από την Κωνσταντινούπολη.

Το ταξίδι της επιστροφής για την ελληνική αποστολή αρχίζει αύριο Δευτέρα στις 10 το πρωί από Νταεγού και μέσω Σεούλ (αναχώρηση 16.00) και Κωνσταντινούπολης (άφιξη 19.40 και αναχώρηση στις 21.00) θα φθάσει αργά το βράδυ στην Αθήνα.

Στην ελληνική πρωτεύουσα βρίσκονται ήδη ο Δημήτρης Χονδροκούκης με την Νικόλ Κυριακοπούλου οι οποίοι μέσα στην εβδομάδα θα συμμετάσχουν στο Ντάιαμοντ Λιγκ. Έτσι στην αποστολή που επιστρέφει θα βρίσκονται οι: Κώστας Δουβαλίδης, Σπύρος Λεμπέσης, Γερβάσιος Φιλιππίδης, Κώστας Μπανιώτης, Κώστας Φιλιππίδης, Λούης Τσάτουμας, Ειρήνη Κοκκιναρίου, Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου, Νίκη Πανέτα και Βούλα Παπαχρήστου.



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+