Απάντηση σε "Έλεος με την φρενίτιδα των νέων για το εξωτερικό..."

Σου προτείνω την επόμενη φορά που θα αποφασίσεις να γράψεις ή να πεις κάτι, να κάνεις μια βουτιά πρώτα στο μυαλό σου. (αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/09/blog-post_7758.html)
Εκτός από αρκετές ανακρίβειες που αναφέρεις στην δημοσίευσή σου, δείχνεις οτι είσαι γνήσιος απόγονος αυτής της Ελλάδας που μας οδήγησε εδώ! Αν είναι δυνατόν 24 ετών νέος να προτείνεις να βρούμε τρόπους να δουλεύουμε 6 μήνες τον χρόνο ή να πάρουμε για παράδειγμα την τουρκία! Αν είχες πάει στην τουρκία και είχες δει το τι πραγματικά συμβαίνει στην εκεί κοινωνία, δεν νομίζω να ζήλευες την "karsan autos"!
Τώρα σχετικά με το οτι πολλοί νέοι άνθρωποι θέλουν να φύγουν αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον, είναι γιατί κάθονται και λένε:"τώρα που καθόμαστε και βαριόμαστε και δεν έχουμε δουλεία και μπορούμε να απολαμβάνουμε τον καιρό της Ελλάδας, δεν τα παρατάμε όλα να πάμε σε καμιά άλλη χώρα με άλλη κουλτούρα, άλλη νοοτροπία, με υγρασία και χάλια καιρό, να σπάσουμε την ανία μας?".
Άλλωστε θα έπρεπε να χαίρεσαι που θα φύγουν τόσοι πολλοί.....θα μείνετε λιγότεροι και σαφώς ικανότεροι να εκμεταλλεύεστε σωστά τα "20 εκατομμύρια" τουριστών και να ζείτε με χρυσά κουτάλια και χρυσά πόμολα!
Αναγνώστης



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+