"Πλάνο έχουμε, λεφτά δεν έχουμε"!

Ζαγοράκης και Βρύζας μίλησαν στους παίκτες του ΠΑΟΚ για το οικονομικό, σε μια συνάντηση που κράτησε 5 λεπτά και δεν ξεκαθάρισε το τοπίο. Πάντως, υποσχέσεις δόθηκαν...

Σύντομη, αλλά διόλου... περιεκτική ήταν η ομιλία των Θοδωρή Ζαγοράκη και Ζήση Βρύζα προς τους αρχηγούς του ΠΑΟΚ και στους "παλιούς" το απόγευμα της Τετάρτης στη Ν.Μεσημβρία.

Οι δύο άνδρες είπαν οτι σαφώς και έχουν στο μυαλό τους το οικονομικό θέμα, υποσχέθηκαν πως θα είναι πιο συνεπείς, αλλά επί της ουσίας δεν είπαν και τίποτα.

«Είμαστε εδώ και ήδη επεξεργαζόμαστε ένα πλάνο πληρωμών…» είπαν χαρακτηριστικά στους παίκτες, σημειώνοντας ότι θα γίνουν απόλυτα συγκεκριμένοι για το πλάνο πληρωμών της φετινής χρονιάς μέσα στην επόμενη εβδομάδα. «Τα ξαναλέμε σε λίγες ημέρες…», είπαν κι αυτό αναμένεται να γίνει λογικά στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Τα όσα είχαν γίνει πέρυσι με το θέμα των πληρωμών είναι ακόμα νωπό στους παράγοντες του "Δικεφάλου" που φυσικά και θέλουν να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, δήλωσαν οτι έχουν πλάνο, το θέμα είναι να δούμε το αν υπάρχουν και χρήματα...

www.sportdog.gr



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+