Ελεγκτές στα ΜΜΜ

Εύκολα παρασύρονται κάποιοι από τα ΜΜΕ...και κατακρίνουν όσους δεν πληρώνουν εισιτήριο.
Ακούμε συχνά πυκνά τώρα τελευταία να διαγγέλλουν αρκετοί συμπολίτες το ίδιο σύνθημα που είπε ο Ρέππας πριν ένα μήνα.
 Να αποκαλεί δηλαδή αυτούς που δε βγάζουν εισιτήριο τζαμπατζήδες.
Οι ίδιοι συμπολίτες φαντάζομαι πριν 1 μήνα που είχαν απεργίες τα ΜΜΜ έβριζαν και διαμαρτύρονταν. Μάλλον τώρα που μπήκαν σε κανονικούς ρυθμούς "υποταγής" και "προβατισμού" βγάζοντας μηνιαίες κάρτες, νιώθουν ότι αδικούνται αν δουν κάποιον να μην έχει εισιτήριο.
Κύριοι αυτή είναι μια κίνηση διαμαρτυρίας. Νομίζετε πως αυτός που δεν βγάζει εισιτήριο νιώθει όμορφα ή δεν έχει άγχος όταν κινείτε με τα ΜΜΜ? Αλλά αν δεν αντιστέκεσαι σαν λαός στο τέλος θα σου ζητήσουν να αυτοκτονήσεις και θα το κάνεις για το δήθεν καλό του τόπου.
Όχι κύριοι. Όσοι δεν κόβουν εισιτήριο έχουν το δικαίωμα να το κάνουν και μακάρι να είχαν τα κότσια να το κάνουν όλοι. Ότι και να γίνει το κράτος έχει χρεοκοπήσει απλά ο θάνατος είναι αργός και σταδιακός μέχρι την αποπληρωμή του δανείου των 110δις. Δεν είναι λοιπόν κίνηση κατά του κράτους να μην πληρώσει κάποιος ένα ληστρικό εισιτήριο την ώρα που έχουν κλαπεί εκατομμύρια ευρώ αποδεδειγμένα και με υπογραφές.

Ελπίζω και οι κύριοι ελεγκτές να δείχνουν αλληλεγγύη προς τους συμπολίτες τους που τραβούν τα πάνδεινα τώρα τελευταία. Να δείχνουν σωστή κρίση, κατανόηση και να θυμούνται πως ο ΟΑΣΑ δεν σώζεται, όπως δεν σώζεται και το ελληνικό κράτος. Άρα οι κινήσεις τάχα ηρωισμού και εθνικοφροσύνης (σε επίπεδο εισιτηρίων και όχι μόνο) είναι λίγο γελοίες...
Όταν σε αυτόν τον τόπο λειτουργήσει η δικαιοσύνη τότε όλα θα πάνε καλά. Μέχρι τότε καληνύχτα...

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+