Σχετικα με: "Στα όρια της φτώιχιας οι Αστ/κοι για το επόμενο 3μηνο"

Αγαπητε αναγνωστη, σας καταλαβαινω εν μερη, δυσκολευομαι ομως να μπω στη θεση σας και να σας καταλαβω πληρως.
(αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/09/3_2616.html) Ενταξει σας κοψανε πολλα χρηματα απο το μισθο σας, που δικαιουστε, γιατι και εσεις περασατε απο καποια εκπαιδευση, δωσατε αγωνα για να φτασετε εκει που ειστε τωρα, δουλευετε καθημερινα, αργιες κτλ, αλλα ενταξει... σκεφτομαι αλλους που ζουνε με μισθο κατω απο 700 ευρω και νομιζω πως εσεις ειστε λιγο καλυτερα και πιο ανετοι.
Anyway... μη με παρεξηγησετε, δεν σας κατακρινω για τιποτα.
Σχετικα με την φραση: "Αναρωτιέμαι λοιπόν για ποιον λόγο πλέον ο αστυνομικός θα ρισκάρει τη ζωή του για να προστατεύσει τους απλούς πολίτες..." κτλ.
Νομιζω πως εχετε μεγαλο λογο για να συνεχισετε να προστατευετε τους πολιτες, οτι μισθο κι αν περνατε στην τελικη, ειτε 700 ευρω, ειτε 1500, ειτε 2.000 ευρω και ανω. Καταλαβαινω οτι σας επηρεαζει ψυχολογικα, οικογενειακα και κοινωνικα, αλλα θελω να πιστευω οτι δεν θα σας κανει να μην υπηρετειτε αλλο τον πολιτη.

Και επαναλαμβανω, δεν εχω κατι μαζι σας, ουτε εχω κατι με την ελληνικη Αστυνομια.
Αλλωστε, δεν φταιτε εσεις για την κατακρεουργηση του μισθου σας, αλλοι φταινε...

Τωρα, στον αλλον αναγνωστη που ειναι μαλλον ιδιωτικος υπαλληλος (αφορα:http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/09/3_9008.html) και απαντησε με επιθετικο υφος, δεν ξερω τι να πω... μηπως να ηρεμησεις λιγο; να τα δεις πιο ηρεμα τα πραγματα και να αφησεις τις προκαταληψεις, τα στερεοτυπα περι αστυνομιας; ελεος δλδ... τι τροπος σκεψης ειναι αυτος; full στην προκαταληψη.
Χαλαρωσε λιγο ρε φιλε... δεν ειναι ολοι οι αστυνομικοι, "ΜΠΑΤΣΟΙ". Υπαρχουν και αρκετοι τιμιοι αστυνομικοι που σε σεβονται τον πολιτη και δεν το ξυλοκοπουν και του φερονται λες και ειναι ενα σκουπιδι.
Αναγνώστης



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+