3 χρόνια ανείσπρακτος ο φόρος Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας !!!

Την ώρα που οι Παπανδρέου-Βενιζέλος φορολογούν όλους τους Έλληνες με απίστευτης αγριότητας χαράτσια τόσο σε κινητά όσο και σε ακίνητα, μας ομολούν ευθαρσώς οτι οι φόροι για όσους έχουν μεγάλη ακίνητη περιουσία, δηλαδή τους φίλους τους επιχειρηματίες, τους κοσμικούς αλλα και τους ευατούς τους, (καθώς είναι γνωστό οτι κάθε πολιτικός έχει απο 10 και 20 ακίνητα) δεν έχει εισπραχθεί απο το 2009!!

Συγκεκριμμένα...
και σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν περίπου 9.000 “φτωχοί” με ακίνητα αντικειμενικής αξίας τουλάχιστον 1 εκατομμύριου που δεν έκαναν ούτε δήλωση!
Υπάρχουν 14.000 μεγαλοϊδιοκτήτες ακινήτων οι οποίοι για περισσότερα από 10 χρόνια δεν έχουν υποβάλλει δηλώσεις φόρου ακίνητης περιουσίας.
Ενώ τα τελευταία χρόνια περισσότεροι από 80.000 μεγαλοϊδιοκτήτες ακινήτων αποφεύγουν να υποβάλουν δήλωση Φόρου Aκίνητης Περιουσίας και να καταβάλουν τους αναλογούντες φόρους.
Φυσικά πρόκειται για κοσμικούς ιδιοκτήτες ακινήτων, μεγαλοεπιχειρηματίες, πολιτικούς οι οποίοι κατέχουν τεράστια ακίνητη περιουσία σε περιοχές όπως: Γλυφάδα, Ψυχικό, Μύκονος κλπ.

Ρωτάμε τον κ. Μπενι-ζέλο μήπως ο λόγος που δεν έχει εισπραχθεί ο φόρος μεγάλης ακίνητης περιουσίας απο το 2009 και μετά, είναι γιατί οι πολιτικοί προϊστάμενοι δεν κατέληξαν, εν μέσω διασταυρούμενων μιζών, σε ποια εταιρεία θα ανατεθεί η μηχανοργάνωση του Ε-9;



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+