Ξέχασε το 3χρονο παιδί του για 24 ώρες στο αυτοκίνητο λόγω μέθης!

Σώο και αβλαβές βρέθηκε ένα τρίχρονο αγοράκι που το είχε εγκαταλείψει μέσα... στο αυτοκίνητό του ο πατέρας του, ο οποίος είχε συλληφθεί σε κατάσταση μέθης 24 ώρες νωρίτερα και...
ξέχασε να αναφέρει στους αστυνομικούς την ύπαρξη του γιου του.

Ο Ντίλον Καριχέιρα κοιμόταν μέσα στο αυτοκίνητο όταν τον εντόπισαν στην Πασαντίνα, σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από το σημείο όπου είχε συλληφθεί ο πατέρας του το βράδυ του Σαββάτου.

"Βρέθηκε στο καθισματάκι του, κοιμισμένος και σε καλή φυσική κατάσταση, αν λάβουμε υπόψη την περιπέτειά του", είπε η εκπρόσωπος της αστυνομίας, Τζάνετ Πόουπ Γκίβενς.

Η αστυνομία είχε ξεκινήσει τις έρευνες για τον εντοπισμό του παιδιού αφού ενημερώθηκε, το πρωί της Κυριακής, από τη μητέρα του που δεν γνώριζε πού βρισκόταν ο γιος της. Οι αστυνομικοί "δεν μπορούσαν να ξέρουν ποιος ήταν ο πατέρας", εξήγησε η εκπρόσωπος. Επιπλέον, εκείνος "δεν θυμόταν πως είχε μαζί του το παιδί λόγω της μέθης του", πρόσθεσε.

Ο πατέρας παραμένει στη φυλακή αφού δεν έχει καταβάλει ακόμη την εγγύση, ύψους 100.000 δολαρίων, που του ορίστηκε ενώ το αγοράκι ανατέθηκε στην κοινωνική πρόνοια μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα.
(f)



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+