Φεστιβάλ "Νεοπαλλήνεια 2011"

Σας στέλνουμε σε μορφή pdf και σε μορφή word (σε περίπτωση που δε σας εξυπηρετεί η μορφή pdf) το δελτίο τύπου για το τριήμερο φεστιβάλ "Νεοπαλλήνεια 2011", καθώς και την...
αφίσα μας. Αν θέλετε την αφίσα μας σε μεγαλύτερη και καλύτερη ανάλυση, θα χαρούμε να σας την αποστείλουμε, αρκεί να μας το ζητήσετε με ένα e-mail σε αυτήν τη διεύθυνση.

Τα “Νεοπαλλήνεια” αποτελούν το συνεπές ραντεβού μας στο Σεπτέμβρη, μια γιορτή χαράς, μουσικής, τραγουδιού και χορού, ένας θεσμός πλέον, που ξεπερνά το Σύλλογο και τα μέλη του και αναγνωρίζεται από τους κατοίκους των ευρύτερων περιοχών.

Η καθιερωμένη γιορτή μας στην πλατεία, πάντα κοντά στην έναρξη των σχολείων, αποτελεί κοινό τόπο για να καλωσορίσουμε το φθινόπωρο και να αποχαιρετίσουμε το καλοκαίρι, να ανταλλάξουμε ευχές και να παρακολουθήσουμε όλη αυτήν την ποικιλία των καλλιτεχνικών δρώμενων, ανανεώνοντας το ραντεβού μας για τον επόμενο Σεπτέμβρη.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υποστήριξη και σας περιμένουμε στις εκδηλώσεις μας να τα πούμε και από κοντά! Εξάλλου η διεξαγωγή του φεστιβάλ, η επιτυχία του, η εδραίωσή του και η προβολή του είναι ένα στοίχημα που το κερδίζουμε όλοι μαζί!

Εξωραϊστικός - Εκπολιτιστικός Σύλλογος “Νέα Παλλήνη”



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+