Στο WRC και το 2012 το Ραλλυ Ακρόπολις

Οριστική είναι η θέση του Ράλλυ Ακρόπολις και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ του 2012.
Νωρίτερα σήμερα η FIA ανακοίνωσε ποιες χώρες θα φιλοξενήσουν τους...


γύρους του WRC την επόμενη χρονιά, επισφραγίζοντας τη θέση του Ράλλυ Ακρόπολις ανάμεσά τους.
Οι 12 χώρες που επιβεβαιώθηκαν για το πρόγραμμα του 2012 είναι οι: Άμπου Ντάμπι, Αργεντινή, Φινλανδία, Γαλλία, Μ. Βρετανία, Γερμανία, Ελλάδα, Μεξικό, Ν. Ζηλανδία, Πορτογαλία, Ισπανία και Σουηδία - Νορβηγία.
Η εξέλιξη αυτή επισφραγίζει με τον καλύτερο τρόπο την προσπάθεια της Οργάνωσης και σαφώς αποτελεί εχέγγυο για όλους όσους, υπό τη μορφή χορηγού ή υποστηρικτή, επέλεξαν να βρεθούν στο πλευρό του Ράλλυ Ακρόπολις.

Η ανακοίνωση της FIA αναφέρει πως μεταξύ των παραπάνω χωρών εκκρεμεί η επιβεβαίωση και έγκριση του επιχειρηματικού πλάνου και του σχεδιασμού του αγώνα της Μ. Βρετανίας, αλλά και αυτού του Άμπου Ντάμπι που αντικαθιστά το Ράλλυ Ιορδανίας.
Επίσης η Ν. Ζηλανδία αναμένεται να εναλλάσσεται με την Αυστραλία, ενώ η Αργεντινή αναφέρεται ως αγώνας μεγάλου μήκους, καθώς φημολογείται πως η διαδρομή της θα εκτείνεται μέχρι την Ουρουγουάη.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων θα ανακοινωθούν στο προσεχές διάστημα με την κύρια μέριμνα να εστιάζεται στην αποφυγή κοινών ημερομηνιών με τη Formula 1.

http://www.peritroxon.gr/

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

+